"Mitt bästa fototips är placeringen"

"Mitt bästa fototips är placeringen"

Veckans blogg är fotointresserade Emelie Wigert. Hon drömmer om att bli större på sociala medier och hennes blogg är fylld utav proffsiga bilder. Läs med här nedan! Profile -

Hej Emelie, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Todiloo, joo tack jag mår bara bra! Tråkigt bara med detta dystra väder som är nu. Det känns helt sjukt kul verkligen.. Sååååå himla pepp över att vara veckans Blogg =D

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Allt ifrån foto, tatueringar, inredning, mode och min vardag, och förhoppningsvis mer resande & modellande också ;)

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Mitt bästa fototips är placering i bilden, det behöver inte vara så att t.ex. modellen är mitt i bilden. Och även att tänka på vad man har i bakgrunden när man fotar nånting, en rörig bakgrund så tappar man lätt fokus på det man fotar, en enkel bakgrund så får man mer fokus på det man ska ha fokus på. Och ett sista tips, man behöver inte ha den dyraste och avanceraste kamerautrustningen för att få bra bilder, den som står och håller i kameran gör 70% av jobbet tycker jag!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Drömmare som jag är så om jag fick bestämma helt och hållet så spenderar jag helst en lördagkväll på en strand med min pojkvän i något varmt land på en filt med vin och massa frukter och bra musik! :)

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Mina absolut två favoritbloggare är Mira & Thilda bakom www.weare365.com och även @FANNYAMANDANILSSON som också bloggar på nouw.com med hennes härliga bilder & äventyr i Australien.

Dela med dig av en dold talang du har!
Oj! Jag har så svårt att "skryta" om mig själv, eller skryta var väl kanske fel ord, men "lyfta upp" mig själv, men om jag var tvungen att säga nånting så skulle jag nog säga att jag är en jäkel på att bugga ;) Har fler dolda talanger, men det kanske kommer fram i bloggen någon gång i framtiden, haha vem vet.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Hmm.. Om 10 år så hoppas jag på att ha blivit ännu större bloggare/instagrammare. Jobbar med det jag vill jobba med och har ett fint boende med mannen i mitt liv och ekonomi som gör att jag kan resa och göra vad jag vill.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att alltid vara sig själv och försöka inspirera andra med det. Och mängder med häääärliga bilder!!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Just nu önskar jag mig en två veckors resa till Thailand med min pojkvän mest av allt.
2. Det skulle inte sitta fel med lite extra cash på kontot.
3. Sist men inte minst Beyoncé biljetter, hihi.

Emelies blogg: nouw.com/emeliewigert