Miten saada hehkuva iho Jenny Jungellin kanssa

Upea bloggaajamme Jenny Jungell opastaa meidät ihonhoitorutiininsa läpi ja kertoo salaisuutensa ihonsa hehkuun! Beauty - 2

Yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

Ihastuttava, puhdas ja sileä iho on jotakin mistä moni meistä haaveilee. Se ei ainoastaan saa meitä näyttämään terveiltä ja sädehtiviltä vaan voi toimia myös valtavana kohotuksena itsetunnolle. Ihastuttava bloggaajamme @jennyjungell on, yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa, kokeillut heidän Skin Revival tuotettaan -mikroneulaushoitoa. Skin Revival on erityisesti muotoiltu taistelemaan ryppyjä vastaan, parantamaan ihon yleistä rakennetta ja sävyä sekä lisäksi luomaan iholle välitöntä hehkua.

"Käytän lyhyempää neulan pituutta - 0,2 mm, jota suositellaan nuorelle, herkälle ja ohuelle iholle. Aloin vasta käyttää tuotetta ja odotan innolla miten tämä palkintoja voittanut mikroneulaushoito auttaa ihoani. Yksi asia jonka olen jo huomannut on hehku joka kasvoille tulee jokaisen hoidon jälkeen. Rakastan sitä!", Jenny sanoo.Jenny opastaa meidät hehkuvaan ihonhoitorutiiniinsa Skin Rollerin ja kasvoseerumin kanssa:
1. Ennen kuin aloitat mikroneulaushoidon, muista puhdistaa kasvosi

2. Sen jälkeen rullaa Skin Rolleria kasvoillasi edestakaisin eri suuntiin muutaman minuutin ajan

3. Lisää Face Serum -seerumia koko kasvoille äläkä unohda puhdistaa skin rolleria läpikotaisin Sanitizing Spraylla tai muulla desinfiointiaineella

4. Hoito tulisi tehdä päivittäin viiden päivän hoitojaksoissa; 5 päivää rullausta, 5 päivää lepoa

Haluatko kokeilla tätä hoitoa itse?
Riippuen siitä millaisia tuloksia toivot saavuttavasi hoidolla, voit valita muutaman eri vaihtoehdon välillä. Swiss Clinic on tehnyt oppaan, jotta jokainen voi helposti valita oikean hoidon itselleen. Löydät oppaan täältä.


Writer
Redaktionen