”Mina ärr har tonats ner märkbart”

”Mina ärr har tonats ner märkbart”

Som tonåring hade Nouw-bloggaren Joanna Fingal problem med akne – något som har lämnat några retliga, ytliga ärr i hennes ansikte. Nu är ärren på väg att försvinna helt, med hjälp av hemmabehandlingen Swiss Skin Renewal, som gav snabbt resultat. Beauty -

Behöver din hud också lite hjälp på traven? Du hittar Swiss Skin Renewal-paketet här!

När årets bästa skönhetsprodukter skulle utses på galan Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 i april kammade en nykomling hem priset för årets innovation. Swiss Skin Renewal är ett hemmakit för mikronålsbehandling, som under den senaste tiden har fått mycket beröm från både skönhetsbranschen och de kvinnor som har testat den.

Swiss Skin Renewal är en klassisk behandling som nu har nylanserats och förstärkts. Genom att rulla en hudroller bestående avhundratals små, små nålar över huden lurar man kroppen att tro att huden har gått sönder, vilket kickar igång en naturlig läkningsprocess där ny, frisk hud skapas. Efter att man har använt hudrollern smörjer man det behandlade området med efterbehandlingen Swiss Rejuvenator, en gel som stärker immunförsvaret och ser till att huden läks till det bättre. Hudrollern aktiverar kollagenproduktionen och gör dessutom att Swiss Rejuvenator tränger djupare ner i huden.

Nouws chefredaktör och bloggdrottning Joanna Fingal har testat Swiss Skin Renewal under några vårveckor, och är väldigt nöjd med resultatet.

– Jag älskar att testa nya, härliga produkter, men har ärligt talat aldrig känt att någon har hållit vad den lovat till hundra procent. Förrän nu! Mina ärr på kinderna har tonats ner märkbart och jag kan helt ärligt säga att huden känns slätare än innan, säger Joanna Fingal.

Är du intresserad av Swiss Skin Renewal? Köp kittet med Swiss Skin Roller + Swiss Rejuvenator för 960 kr här – med fri frakt och resultatgaranti 

Artikeln är ett samarbete med Swiss Clinic.