Not published

"Min blogg är fylld med kärlek och inspiration"

"Min blogg är fylld med kärlek och inspiration"

I veckans blogg får vi följa Ebba Uhlin som är tillbaka från sin bloggpaus! Sist bodde hon i Los Angeles och idag bor hon i Kalmar där hon pluggar på Universitetet. Vi får ta del av hennes vardag, inredning, mode och även livet som vegetarian. Profile -

Hej Ebba! Helgen är precis förbi, hur gör du för att peppa igång en ny vecka?
Nämen hej på er! Jag brukar alltid tänka, ny vecka nya möjligheter. Måndagar är en av mina favorit dagar. Det känns som att man drar ett streck från veckan innan och istället börjar blicka framåt. Nu när jag bor själv brukar jag starta min morgon med en kopp te eller kaffe (cappuccino... klarar fortfarande inte riktigt av svart kaffe:) ), lyssnar på ett avsnitt av min favorit podcast och lägger upp en plan för hur min vecka kommer att se ut.

Du har nyligen kommit tillbaka från en paus. Berätta lite om dig själv och vad vi får se i din blogg!
Ja det stämmer bra. Mitt namn är Ebba Uhlin och jag är 20 år gammal. Jag har bloggat lite fram och tillbaka sedan jag var 13-14 år. Men jag fick mitt uppsving på bloggen när jag flyttade till Los Angeles 2019. Idag bor jag i Kalmar och pluggar på Universitet. Jag bor i min alldeles egna lägenhet och har flyttat hemifrån för första gången i mitt liv. Jag hade en paus under en väldigt lång period men nu 2021 tog jag tag i bloggandet igen. På min blogg skriver jag om min vardag, jag delar med mig av inredning, mode och även livet som vegetarian. Min blogg är fylld med kärlek och inspiration.

Du skapar väldigt fint content både på blogg och Instagram. Vad inspireras du av?
Åh vad glad jag blir. Tusen tack<3 Jag inspireras av allt möjligt. Det kan vara en bild jag såg på Instagram, ett uppslag i en modetidning, mina vänner och familj eller det som jag upplever i stunden. När jag tar en bild vill jag förmedla en känsla, det ska kännas genuint men också vara inspirerande.

Vad är det första du drömmer du om att göra efter att pandemin är över och vi kan leva som vanligt igen?
Jag blir helt pirrig i magen av att bara tänka tanken. Kan ni förstå lyckan den dagen vi inte lever i en pandemi längre. Det känns väldigt långt bort i nuläget men jag lever med hoppet att vi snart är tillbaka till den riktiga verkligheten igen. Det första jag kommer göra är att kramas, krama om mina mor och farföräldrar och umgås med alla man inte haft möjlighet att träffa under pandemin. Sedan har jag alltid älskat att resa, vi var ute i världen flera gånger om året innan så att boka en flygbiljett och åka iväg igen är verkligen något jag drömmer om.

Har du några nyårsmål?
Jag kanske känns tråkig när jag svarar nej på den frågan... Men ett mål som jag alltid strävar efter är att må bra och vara mitt bästa jag. Jag kan ofta tycka att nyårsmål är lite stressigt. Man vill så mycket och man blir så besviken om man inte lyckas. Så jag valde att inte sätta upp några mål för detta året.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Dessa frågor är så roliga men också så svåra att svara på... Men om jag får drömma så är jag färdigutbildad, jag har varit i New York eller Paris och studerat vilket lett till att jag hittat det jag verkligen vill jobba med i framtiden. Om jag inte bor kvar i någon av dessa städer så har jag flyttat upp till Stockholm och kanske håller på att renoverar min drömlägenhet inne i stan. Jag kommer jobba med något som jag brinner för det vet jag. Och vem vet, bloggen kanske hänger med oss hela vägen dit.

Fem snabba

Frukost / Middag
Jag klarar mig rätt bra utan frukosten på morgonen men en härlig, god middag på kvällen kommer man inte undan. Gärna en krämig pasta, ostbricka eller sushi, det går alltid hem hos mig.

Musik / Podcast
Jag älskar att ha musik på när jag är hemma! Man känner sig inte så ensam och man blir alltid på så bra humör.

Snacks / Godis
Godis, alla dagar i veckan. Jag älskar verkligen godis.

Guld / Silver
Jag är en guldtjej och kommer nog alltid att vara.

Vår / Höst
Finns det något härligare än våren? Jag älskar att gå mot ljusare tider och veta att sommaren är på ingång. Sen får vi ju såklart inte glömma bort min födelsedag som är den tredje maj, världens bästa dag om ni frågar mig.

Läs Ebbas blogg här @ebbauhlin