Miina: "Vietä koko päivä pyjamassa"

Miina: "Vietä koko päivä pyjamassa"

#Nouw30DayChallenge - Bloggaajamme Miina Karoliina kirjoitti blogiinsa 10 tapaa, joilla viettää sunnuntai. Inspiroiduimme kauniista kuvista ja ihanista ideoista niin paljon, että nyt toivomme että sunnuntai olisi jo täälä! Chronicle - 2

The winner of the fourth weekly challenge in #nouw30daychallenge is @MiinaKaroliina! Apart from getting her blogpost posted in Nouw Magazine she will also recieve an amazing price from Richmond & Finch.


Onko sulla tiedossa kenties vapaapäivä tai ihan vaan chillailu päivä ilman suunnitelmia? Sellaiset sunnuntait on ainakin itseni mielestä parhaita, saa vaan olla paikallaan ja keksiä niitä mieluisia juttuja! Ajattelinkin vinkata muutamia rentoja juttuja, joita laiskoina sunnuntai päivinä voisi toteuttaa!


1. Vietä koko päivä pyjamassa. Ja vaikka sängynpohjalla. Ala vaikka lukemaan jotain uutta kirjaa!

2. Avaa Netflix ja seuraile lempparisarjaasi monta jaksoa putkeen. Tai etsi netistä uusia sarjaehdotuksia ja ala seurailemaan jotain ihan uutta! Mä olen ainakin katsonut Netflixistä näitä sarjoja: Pretty little liars, Gosspi Girl, Dexter, How to get away with murder, Riverdale ja Scream.

3. Herkuttele. Hae kaupasta vaikka neljä purkkia Ben&Jerryä, tee herkku laskiaispulla tai leivo jotain hyvää!

4. Tee sunnuntaille oma soittolista. Ja mikäli innostut, järjestele joku kotisi kaappi uusiksi, vaihda sisustuksessa tekstiilejä tai koristeita ja laita soittolista soimaan!


5.  Jos sulla ei ole koko päivää aikaa olla siellä kotona sängynpohjalla, niin pidä edes pieni rauhallinen hetki ennen lähtöä. Joogaa, meditoi, venyttele, mitä ikinä keksitkään ja koet sen sopivan sulle sopivaksi!

6. Lähde ystävän kanssa leffaan. Mä teen ainakin näin tänä sunnuntaina, jee!

7. Tai vaihtoehtoisesti pulkkamäkeen tai lenkkeilemään ulos, lämpimän kaakaon kera!

8.  Pidä pyykkipäivä. Sunnuntaina on musta jotenkin kiva pyykätä kaikki viikon pyykit, vaihtaa lakanat ja sitten vaan viettää aikaa just kotona sillä aikaa, kun pyykinpesukone pyörii.

9. Vietä brunssi, jossa ei ole mihinkään kiire. Vohveliaamiainen ainakin itselleni kelpaisi hyvinkin! 

10. Vietä päivä ilman meikkiä ja hemmottele itseästi. Tee kasvonaamio, jalkahoito ja hiuksille tehohoito.


Text & Photos: @MiinaKaroliina

Writer
Redaktionen