Opas - Miten käyttää Metapic:iä

Opas - Miten käyttää Metapic:iä

Tässä on step-by-step opas siihen, miten aloittaa Metapic:in käyttö ja kaikki eri keinot, joilla hyödyntää sitä. Blogging tips -

Tässä postauksessa opit miten voit luoda tällaisia upeita kollaaseja!


Ansaitse rahaa tagaamalla tuotteita sisältöösi:

Metapic antaa sinulle mahdollisuuden merkata helposti vaatteita, kenkiä tai muita tuotteita nettikaupoista postaukseesi - auttaen lukijoitasi löytämään suosittelemasi tuotteet helpommin. Käyttämällä Metapic työkalua voit luoda inspiroivia kollaaseja blogiisi käyttämällä mainoslinkkejä; tämä tarkoittaa että saat rahaa aina kun joku lukijoistasi klikkaa linkkiä tuotteeseen, jota sinä olet suositellut.

Voit käyttää Metapic:iä monella tapaa;
- luomalla kollaaseja suoraan Metapic työkalulla

- lataamalla omia kollaasejasi

- tai yksinkertaisesti lisäämällä mainoslinkkejä tekstiisi asukuvan alle

Tässä esittelemme sinulle Metapic:in ja kerromme miten päästä alkuun!


Miten luoda kollaasi Metapic:in kanssa:

1. Avaa uusi blogipostaus painamalla Blogini / Uusi postaus.

2. Klikkaa ikonia oikeassa alanurkassa jossa on Metapic logo.

3. Tässä näet työskentelytilasi. Jotta voit lisätä tuotteita kollaasiisi, paina Search.


4. Täällä voit selata tuotteita eri nettikaupoista.

5. Lisää haluamasi tuotteet luodaksesi oma inspiroiva kollaasisi, klikkaa Käytä tätä tuotetta valitsemastasi tuotteesta.

6. Kun olet tyytyväinen siihen mille kollaasisi näyttää, klikkaa Olen valmis.

7. Kun kollaasisi on valmis, on aika lisätä linkit. Systeemi muistaa lisäämäsi tuotteet ja ne ovat linkattu sinulle valmiiksi. Voit halutessasi liikuttaa linkkejä. Kun olet valmis klikkaa Olen valmis.

8. Tässä on valmis kollaasi! Linkit lisätään automaattisesti kollaasiin, mutta myös sen alle tavallisina teksti-linkkeinä. Tämä kollaasin teki @lamans.Miten lisätä linkkejä jo tehtyyn kollaasiin?
Teetkö mieluummin asukollaasisi toisella ohjelmalla? Ei hätää! Voit ladata kollaasisi tai kuvasi ja tagata linkit siihen.

1. Sen sijaan että etsisit tuotteita voit ladata jo valmiin kollaasin tietokoneeltasi. Paina lataa-painiketta joka on ympyröity yläpuolella näkyvässä kuvassa.

2. Kun olet ladannut kollaasin, paina Olen valmis.

3. Sillä teit tämän kollaasin itse, linkit eivät ole valmiina sinulle. Etsi tuotteita painamalla Lisää merkintä ja etsi käyttämäsi tuotteet.


Miten lisätä pelkästään tavallisia teksti linkkejä:

Voit käyttää Metapic:iä myös tavallisten teksti linkkien luomiseen postaukseesi. Lataa kuva tai kollaasi jota tahdot käyttää ja paina Linkkaa valikosta ja valitse Merkitse tuote. Sitten voit lisätä Metapic linkin kirjoittamaasi tekstiin.


Otathan huomioon!
Metapic ei ole saatavilla kaikkialla. Tällä hetkellä se on käytettävissä: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Writer
Redaktionen