måndagspepp är äntligen tillbaka

måndagspepp är äntligen tillbaka

Idag släpptes äntligen säsong 2 av podcasten måndagspepp av Ellinor Löfgren och Hanna Friberg. I denna intervju berättar tjejerna om vad vi har att vänta oss, hur det känns att dra igång igen och om smarriga detaljer som dom delar med sig av i denna säsong! Podcast -

Hej Hanna och Ellinor, på måndag släpps den nya säsongen av Måndagspapp. Vad kan vi förvänta oss?
Man kan förvänta sig mycket skratt, bra tips, klockrena ämnen och roliga historier!

Berätta lite kort om er podcast.
Den startades för att vi ville göra allas måndagar lite roligare! Vi är bara två bästavänner som sitter och babblar om ämnen som är aktuella för oss och vår målgrupp. Det är allt ifrån hur man får en positivare inställning i livet, hur man fattar beslut som gynnar en i längden och vilka människor man ska omringa sig med. Sedan en massa gossip om våra liv, saker vi har upplevt och stunder när vi sitter och gråter.

Kommer ni att ha några spännande gäster denna säsong?
Absolut! Våra gäster är allt ifrån dejtingexperter till mentala rådgivare. Både vi och läsarna kommer lära oss mycket utav dom. Vilka det är kommer ni att få höra med tidens gång.

Någonting speciellt med säsong två ni ser extra mycket fram emot?
Ja, allt Måndagspepp både som podd men också som varumärke kommer att få vara med om. Det blir några spännande veckor som väntar. Sedan är det alltid en boost att få en sådan enorm positiv feedback. Vår hashtag #mandagspepp på Twitter är använd hundratals gånger om där folk ger oss cred. Sedan våra fantastiska gäster naturligtvis!!

Hur känns det att ni fått så bra respons på era tidigare avsnitt?
Overkligt nästan. Vi trodde aldrig att podden skulle bli en utav Sveriges största ungdomspoddar. Det är mäktigt, speciellt när poddvärlden toppas utav män. Det är kul att få visa dom att två unga tjejer också är några att lyssna på.

Berätta något smarrigt som ni kommer dela med er av i ert första avsnitt!
Om ni vill veta mer om vad som egentligen hände på partybåten i Kroatien då till och med Aftonbladet skrev om vår resa, hur mötet med Floyd Mayweather egentligen var och om våra största problem just nu.

Kommer ni på alla ämnen själva, eller har ni någon som hjälper er med det?
Nu när vi poddar hos MTG har vi en "poddmaneger" som hjälper oss hur vi ska strukturera upp avsnitten, men inte själva ämnena. Dem kör vi oftast på efterfrågan eller någonting vi tänkt på under veckan.

Hur känns det att spela in podcasten i samma lokaler som Sveriges största radiokanaler?
Kul!! Det hänger kändisar där som man jämt har sett upp till, eller ser upp till i dagsläget. Och det blir så konstigt när man får svart på vitt att dem går in i sin studio och spelar in radio, och vi går in i studion bredvid och poddar. Det är mäktigt men samtidigt så absurt på något vis. Det trodde vi aldrig när vi startade igång det här i våras.

Vilket avsnitt blev mest uppskattat förra säsongen?
Flera ligger på delad första plats. Bland annat dessa avsnitt:
26. Föräldrarelationer (vi ringer live till Ellinors mamma och det blir ett gråtkalas).
25. Attraktionslagen (hur man får allt man drömmer om via tankens kraft).
18. Summerburst.
6. Våga byta ut dina vänner.

Finns det någon podd ni själv blir inspirerade utav?
Ellinor: Jag lyssnar sällan på poddar då jag blir för uttråkad (lustigt egentligen när jag har en själv). Så nej det finns ingen podd som inspirerar mig, men självklart har lyssnat på något avsnitt hit och dit.

Hanna: Jag tycker om Fredagspodden och Michaela och Dashas podcast! Just för att dem pratar om ämnen som berör en. Någonting vi tagit till oss av och tagit med i vår podcast också.

Vill ni lyssna på säsongens första avsnitt? Då klickar ni här.