"Man kan sagtens kombinere det berømte barsels-liv med glitter og glam"

En hård graviditet gav Sarah blod på tanden til at dele ud af sine erfaringer gennem sin blog. Lær en passioneret mommy-blogger at kende i dette interview, hvor vi blandt andet snakker om hverdagen, drømme og succes! Profile - 1

Hej Sarah, hvordan går det?

Hejsa! Det går simpelthen så godt. Jeg er på nuværende tidspunkt på barsel, og nyder vores lille datter Nora, der netop er fyldt tre måneder.

Din blog er så fin. Prøv at beskriv den med 3 ord!

Tusinde tak for de søde ord. Hvis jeg skal vælge tre ord, der beskriver min blog, må det være lyserød, ærlig og feminin. Bag min lyserøde facade snakker jeg nemlig fuldstændig ærligt omkring livet som nybagt mor.

Hvornår begyndte du at blogge, og hvorfor?

Jeg startede for første gang min blog for snart tre år siden. Jeg valgte dog at starte helt forfra med min blog for snart et år siden. Min blog startede med at være et fashion univers, men da jeg sidste år oplevede en utrolig hård graviditet, havde jeg simpelthen så meget på hjertet. Jeg havde altid forestillet mig, at en graviditet var fantastisk, og jeg havde derfor brug for at dele min oplevelse med andre, da jeg langt fra er den eneste, der oplever et ni måneders langt mareridt. Min blog har derfor udviklet sig til en mommy-blog, men med et twist af fashion og beauty, da det er en stor del af min hverdag. Jeg forsøger at huske kvinder på, at man sagtens kan kombinere det berømte barsels-liv med glitter og glam.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Jeg har allerede i min korte blogger-karriere fået utrolig mange skønne oplevelser. Jeg har simpelthen mødt de skønneste piger, der med tiden har udviklet sig til rigtig gode veninder, og deltaget i en masse skønne events og arrangementer heriblandt Copenhagen Fashion Week og lancering af Beame Beauty. Udover de mange blogger-relaterede oplevelser betyder det mindst ligeså meget at modtage feedback og søde kommentarer fra mine læsere, der trofast følger med. Det er virkelig skønt at vide, at man kan inspirere andre med det indhold, man deler på sine sociale medier.


Hvilke andre bloggere og influencers inspireres du af?

Jeg følger utrolig mange andre inspirerende influencers og bloggere. Jeg bliver utrolig inspireret af Lovisa Wallin, der selv er en fashionabel baby-mamma, der virkelig forstår at kombinere fashion og baby-livet på bedste vis. Derudover inspireres jeg også af Charlotte Caroline, Tina Maria, Maria Kragmann og Sandra Willer. Og naturligvis mange flere.

Hvordan motiveres du til at skrive nye indlæg på bloggen?

Jeg skriver altid mine blogindlæg når jeg har noget på hjertet. Jeg deler ud af de oplevelser og udfordringer jeg selv oplever som nybagt mor, og det er sommetider virkelig skønt at italesætte de ting der fylder i ens hverdag. Det er utrolig motiverende at dele indhold (der sommetider er meget personligt) med mine læsere når man modtager søde kommentarer efterfølgende.

Hvordan ser en almindelig hverdag ud hos dig?

Der er efterhånden ikke to dage der ser ens ud, da vores datter (mini-chefen) bestemmer alting. Jeg forsøger at få trænet hver morgen, da min attraktive mor-krop trænger til at blive strammet en smule op. Jeg befinder mig i en skøn (og meget lyserød) baby-bobbel og tager derfor en dag af gangen. Når vi har aftaler består det ofte af barsels-besøg, mødregruppe og familie-hygge. Og så bruger jeg naturligvis også nogle timer mens vores lille pige sover middagslur på at forberede indlæg og indhold til mine sociale medier. Min hverdag er knap så lyserød som min insta-feed @sarahlykkeforgaard men jeg nyder alligevel hver eneste dag selvom jeg til tider tilbringer hele dagen i min lyserøde pyjamas og drikker morgenkaffen kold.


Hvad er dine drømme for 2019?

Jeg har nogle helt klare målsætninger for 2019. Jeg vil gerne arbejde endnu mere målrettet med mine sociale medier, da jeg virkelig elsker at lave indhold der inspirerer andre. Derudover har jeg planer om at starte et selvstændigt projekt der kommer til at føre mit lyserøde univers videre. Jeg kan dog ikke fortælle så meget endnu, da det først bliver efter min barsel. Det er også planen at min lille familie og jeg skal på en, to, tre (eller måske flere) rejser da vi nyder at opleve forskellige dele af verden sammen.

Hvad er opskriften på succes for dig?

Opskriften på succes består af passion og glæde. Det er simpelthen så vigtigt at man finder ind til kernen af hvad der gør en glad. Derudover er det også så vigtigt at have støtte fra sine nærmeste og dette gælder især hvis man skal starte et nyt projekt op der kan være tidskrævende i opstartsfasen. Man skal samtidig huske på, at have sig selv med hele vejen.

Hvis du vil se mere til sarah, kan du følge hendes blog lige her: @bysarahlykke

Skribent
Amanda Sand