"Målet for min blog, er at kunne inspirere folk"

Mød Cecilie, som er vild med mode, skønhed og indretning. I dette interview kan du lære den dygtige blogger meget bedre at kende. Vi snakker om shopping, hverdagslivet og meget mere. Profile - 4

Hej Cecilie, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det rigtig godt for tiden. Samtidig er jeg meget stolt og beæret over at være kåret som ugens blogger hos NOUW - tusind tak!

Hvordan vil du beskrive din blog?

På min blog deler jeg ud af mit simple hverdagsliv, og skriver om mine interesser inden for mode, skønhed og indretning. Stilen er feminin og simpel,

og jeg går meget op i at levere indhold af høj kvalitet, men samtidig fastholde min personlige stil.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har været omkring 10-11 år, og var på daværende tidspunkt meget inspireret af norske blogs. I og med jeg samtidig godt kunne lide at fotografere og skrive, besluttede jeg mig for, selv at springe ud i det. Blogging var ikke særlig udbredt i Danmark dengang, og de første (mange) år havde jeg ingen læsere, men drivkraften har været der, fordi det simpelthen var noget, jeg synes var så sjovt.

Du tager nogle super fine outfit-billeder, hvad er dine bedste råd til at tage gode billeder?

Tusind tak! Godt lys er alfa omega for mig, og jeg undgår at tage billeder i overskyet vejr, hvis det er muligt. Derudover skyder jeg altid i RAW, hvilket gør det nemmere, når jeg skal redigere. Jeg redigerer mine billeder i Adobe Lightroom, hvor jeg bruger meget tid på at justere lys, kontrast og farver.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Jeg vil beskrive min stil som tidsløs, klassisk og feminin. Jeg ifører mig sjældent noget vovet med vilde prints og farver.

Hvilke butikker shopper du mest i?

ZARA er helt klart min favorit. De har altid nogle fine styles til rimelige priser. Derudover er jeg vild med mærker som Mango, & Other Stories og Filippa K.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg studerer multimediedesign, og er nu igang med mit 4. semester. Jeg er lige nu i praktik i et børnetøjsfirma, hvor jeg til daglig sidder med deres sociale medier og grafiske design. Derudover går tiden gerne med min blog, træning, familie, veninder og kæreste.

Er der tre ting du absolut ikke kan undvære?

Hmm, det må være min mobil, musik og… sushi, hehe.

Hvad har været den bedste oplevelse ved at blogge?

Den er svær. Jeg synes min blog har bragt rigtig mange gode oplevelser med sig, men det bedste må være de positive kommentarer fra læserne. Der er ikke noget mere motiverende, end at få at vide, folk kan lide det man laver.

Hvad har du af mål for din blog?

Målet for min blog, er at kunne inspirere folk og lave content, folk finder interessant.

Hvad laver du om 2 år?

Jeg er jo færdig med min uddannelse til sommer, så forhåbentligt har jeg et fuldtidsjob inden for grafisk design eller markedsføring til den tid. Ellers er jeg igang med at rejse verden rundt, da jeg helt sikkert skal ud og opleve mere af den, mens jeg stadig er ung.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Det er måske lidt cliché, men bare at springe ud i det. Der er ikke nogen opskrift på hvordan man blogger, så skriv lige præcis om det, du finder interessant. Et lille tip er at skrive ideér til blogindlæg ned på mobilen eller computeren, så man konstant er opdateret og har noget nyt klart.

Hvis du vil se mere til Cecilie, kan du følge hendes blog lige her: @CecilieStenfeldt