"Målet er å kunne inspirere andre"

Denne ukens blogg er Amanda Bauge. På bloggen hennes får du et innblikk inn i hennes hverdag, i tillegg til at du får lese om hennes interesse for interiør, mote og skjønnhet. Klikk deg inn for å lese intervjuet vi har gjort med henne! Profile - 1

Hei Amanda, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig fint for tiden. Det føles veldig overraskende og spennende å bli ukens blogg, spesielt så tidlig. Ingenting er bedre enn at det jeg elsker å holde på med blir lagt merke til. Det å bli ukens blogg er både stas og surrealistisk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min ønsker jeg og dele min interesse innenfor mote, skjønnhet og interiør. Dette er noe jeg finner inspirasjon fra hos andre og håper jeg kan inspirere de som er innom og titter.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips vil jeg si er å leke seg frem. Jeg mener at det finnes ingenting som er rett eller galt, det gjelder bare å finne sin egen stil. En stor bonus er godt lys og et godt kamera, men har jeg ikke med meg kamera på farten så tyr jeg gjerne til IPhone-kameraet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden finner du meg aller helst i sofaen hjemme, med en god film som surrer på skjermen, et glass vin i hånden og godis i fanget. Jeg sier heller ikke nei takk til en kveld på byen med venner i ny og ned.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter blant annet inspirasjon fra bloggere som Eirin Kristiansen, Camilla Pihl og Lene Orvik. Inspirerende damer som har peiling på interiør og mote.

Hva er ditt skjulte talent?
Hm, nå må jeg virkelig tenke nøye etter. Jeg har siden jeg var veldig liten vært veldig flink til å flette hår, haha. Det er alltid noe jeg har vært veldig glad i.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg har egentlig ikke peiling, men jeg håper at jeg befinner meg på et sted hvor jeg er lykkelig og at jeg driver med noe jeg trives med. Jeg håper også at jeg kanskje har noen å dele livet med.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften for bloggen vil jeg si er å ha det gøy. Jeg har alltid elsket å ta bilder og målet er å kunne inspirere andre med det jeg aller best liker å gjøre.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg meg aller mest ferie. Midt inne i eksamenslesingen forflytter tankene seg ofte til en sandstrand i Italia og italiensk pizza & pasta - nams! Ellers ønsker jeg å investere mer tid i bloggen og gjøre det godt på eksamener i mai.


Besøk bloggen til Amanda: www.nouw.com/amandabauge