"Lomailun jälkeen on aina ihanaa palata normaalin arjen pariin"

Viikon bloggaajamme Aino Axberg viettää ensimmäistä välivuottaan lukion jälkeen, ja onkin jo kerennyt niin Kaliforniaan kuin Etelä-Ranskaakin! Miltä Ainon uusi arki luultavasti tulee näyttämään? Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Aino, 18-vuotias ja asun tällä hetkellä Espoossa. Valmistuin keväällä ylioppilaaksi, joten nyt starttaa ensimmäinen välivuoteni. Tarkoitus on kuitenkin hakea ensi vuonna teknilliseen yliopistoon. Olen entinen partiolainen ja tällä hetkellä vapaa-aika kuluu blogin lisäksi salilla, ystävien kanssa kahvilla ja matkustaessa. Rakastan matkustamisen lisäksi ainakin shoppailua, ulkona syömistä ja Frendien katselua!

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Parasta bloggaamisessa on ehdottomasti monipuolisuus. Samaan paikkaan voi jakaa omia ajatuksia, kuulumisia ja asuja, sekä kaikki ottamansa valokuvat. Blogia olen nyt kirjoittanut reilu kaksi vuotta, mutta kuulun myös niihin, joiden ensimmäinen blogi on perustettu joskus kaksitoistavuotiaana.

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Toivoisin, että blogini saavuttaa yleisöä, jotka inspiroituisivat ja saisivat ehkä jotain uusia näkökulmia postauksistani. Näin välivuoden kynnyksellä olisi tietysti mahtavaa myös, että blogista saisi jonkunlaisen pienen rahallisen hyödyn. En kuitenkaan ammattibloggaajaksi halua, sillä urahaaveni ovat aivan toisenlaiset.


Nimeä kolme parasta asiaa syksyssä?
Viilenevät ilmat, syysvaatteet ja tavallinen arki. Kuuman kesän jälkeen on ihanaa, kun voi taas kaivaa esille kaikki ihanat villapaidat, paksut takit ja huivit. Rakastan myös tavallista arkea ja lomailun jälkeen on aina ihanaa palata normaalin arjen pariin.

Millaisia syyshankintoja aiot tehdä?
Haluaisin löytää laadukkaan harmaan villapaidan ja pirteän värisen syystakin punaisen ja beigen rinnalle. Lisäksi haluan ostaa lentoliput jonnekin lämpimään, sillä viettäisin mieluusti marraskuun jossain muualla, kuin Suomessa rännän keskellä.

Mikä on lempimuistosi kuluneelta kesältä?
Kesältä on niin paljon ihania muistoja! Lempimuistoni on joko Kalifornian sisällä tehty pieni roadtrip tai loppukesän tyttöjen reissu Antibesiin. Kalifornia oli ensikertalaisen silmin upea, mutta toisaalta oli huippua viettää elokuuta tutussa Etelä-Ranskassa muiden palatessa jo kouluun.


Minkä tyylisten postausten tekeminen on sinulle mieleisintä?
Tykkään eniten tehdä niin sanottuja aihepostauksia! Teen sellaisia aivan liian harvoin, mutta tykkään niin paljon kirjoittaa asiasta, johon on sillä hetkellä palo. Pidän kuitenkin kaikkien postauksien teosta, en kirjoita tai kuvaa, jos sillä hetkellä ei ole fiilistä siihen.

Entä minkälaisia blogeja itse tykkäät lukea?
Luen varmasti eniten blogeja, jotka ovat monesta eri aihealueesta. Parhaita ovat blogit, jotka käsittelevät niin lifestyleä, muotia kuin kauneuttakin! En jaksa lukea pelkkiä muotiblogeja, vaan tykkään, että asujen lisäksi blogissa näkyy sitä oikeaa elämää.

Miltä näyttää tyypillinen viikko-ohjelmasi?
Nyt olen viimeiset kuukaudet pelkästään lomaillut, joten hetkeen ei ole ollut kahta samanlaista viikkoa. Aikaisemmin viikkoni pitivät sisällään viitenä päivänä viikossa koulua ja rennon viikonlopun. Nyt en vielä tiedä, miltä viikkoni tulevat syksyllä näyttämään. Varmaankin töitä ja pääsykokeisiin lukemista.


Seuraa Ainoa:

Blogi: @ainoaxberg
Instagram: @ainokarin