Ljusa upp hösten med CLEAN's nya doftkollektion ”Eau Fraiche”

Ljusa upp hösten med CLEAN's nya doftkollektion ”Eau Fraiche”

CLEAN lanserar nu en helt ny kollektion av lekfulla dofter exklusivt på H&M! Läs mer om kollektionen, och hur du kan kombinera den med CLEAN's övriga parfymer för en helt unik doft i höst. Beauty - 14

I samarbete med CLEAN

Ny årstid betyder förändring och förnyelse! Sommargarderoben ska upp på vinden för att göra plats åt höstkläderna, badrumsskåpet ska rensas på solkrämer och fyllas med nya skönhetsfavoriter, och även parfymhyllan behöver en uppdatering. Passande nog lanserar CLEAN nu exklusivt på H&M en helt ny kollektion av uppfriskande dofter, som är en twist på de klassiskt nostalgiska parfymerna i CLEAN's sortiment med nya, lekfulla doftingredienser som piggar upp vilken mörk höstdag som helst!


”Den nya CLEAN-kollektionen ”Eau Fraiche” har en lekfullhet som inbjuder till layering med de andra dofterna i sortimentet. Du kanske vill ge favoriten Warm Cotton en lättare känsla, då kan du spraya den nya Clean Air & Coconut Water ovanpå för att skapa en frisk och sprudlande känsla. För en dejt vill du kanske ge Rain en mer sensuell känsla, vilket du får om du sprayar nya Skin & Vanilla ovanpå. De nya dofterna fungerar så klart även utmärkt att blanda med varandra och att använda ensamma, för en lätt och uppfriskande doft.”– Fredrik JohanssonFör några veckor sedan bjöd Elin Skoglund, CLEAN ambassadör in till frukost tillsammans med CLEAN. Gästerna valde ut sina favoriter ur sortimentet och fick sedan prova att layra dofterna med Eau Fraiche kollektionen. Läs mer om hur Elin kombinerar den nya Eau Fraiche kollektionen här! Molly Rustas var på plats och hennes favorit ur CLEAN's sortiment var doften CLEAN Skin EDP, som tillsammans med den nya Warm Cotton & Mandarin från Eau Fraiche kollektionen ger en frisk och härlig doft med en hint av citrus. Moa Mattssons favoritdoft CLEAN Ultimate EDP passar jättebra tillsammans med Air & Coconut och ger en sensuell och blommig doft med gröna inslag.

Ge din höst lite väldoftande lekfullhet med den nya kollektionen av dofter från CLEAN. Låt dem bli din räddning i höstmörkret när du behöver en härlig, uppiggande fläkt av frisk doft. CLEAN Eau Fraiche Collection består av de fem dofterna Warm Cotton & Mandarin, Skin & Vanilla, Rain & Pear, Air & Coconut Water och Fresh Laundry & Lavender. Dofterna lanseras exklusivt på H&M och kostar 399 kronor styck.


Writer
Redaktionen