Leopardiprintin paluu

Leopardiprintin paluu

Mielipiteitä jakava leopardikuosi tekee hurjan paluun tänä syksynä, ja trenditietoisimmat bloggaajamme ovatkin jo tehneet lisäyksiä vaatekaappiinsa. Lämpeätkö sinä leopardikuosille? Fashion - 1

Mielipiteitä jakava leopardikuosi on viime vuosina kasvattanut suosiotaan, mutta tänä syksynä tulemme näkemään printtiä enemmän kuin pitkään aikaan. Joidenkin mielestä kuosi on mauton, kun taas toiset laskevat kuosin jopa klassikoksi. Mielipiteensä jokaisella, mutta leokuosin löytäneiden bloggaajiemme upeudesta ei voi olla kuin yhtä mieltä!


@bettersunkissed räväyttää leopardikuosisilla treenivaatteilla, ja kissamainen poseeraus kruunaa sopii asuun kuin piste iin päälle.


@CarolinaToledon (Espanja) safarihenkisessä asusta leopardikuosia löytyy suloisista yksityiskohdista, nimittäin korvakoruista sekä trendikkäistä kengistä.


@LiisaKivi (Suomi) liputtaa leopardikuosisen uimapuvun puolesta, kun taas @gertrudesin (Ruotsi) bikinikokoelmaa täydentävät leokuosiset bikinit. Molemmat näyttävät upeilta!


@Beinspiredbymean (Suomi) leopardikuosinen sifonkimekko on todellinen klassikko, ja sopii menoon kuin menoon. Vaihtamalla arkeen sopivat sporttiset tennarit korkoihin asusta saisi sopivan iltamenoihin, kun taas sandaaleilla asu sopisi loistavasti niin rantaklubille kuin itse rannallekin.