Launch Event for Nine Agency in Oslo

I dag stod skyfri himmel, store smil og en deilig lunsj på agendaen for oss her i Nouw og Nine Agency. Sistnevnte har nylig lansert, så vi inviterte en flott gjeng profiler med oss til nydelige Christiania Restaurant. Klikk deg inn for å se bildene! Other - 4

Nine Agency er en del av Nouw. Nine lanserte 4. oktober 2018, som en del av en storsatsning på salg og kampanjer gjennom influencer marketing. Nine er et markedsføringsbyrå med internasjonalt salgsfokus. På lik linje som Nouw er Nine Agency internasjonalt og derfor er det viktig at vi treffer alle vi jobber med på våre ulike markeder. Vi kommer til å fokusere på å formidle kampanjer til våre profiler, og være mellomleddet for kunder som vil markedsføre seg ved bruk av influencer marketing. Eventet som vi har holdt i dag, er derfor en glimrende måte å lære profilene våre om Nine Agency og hva vi gjør.


Ellen og @Viralvogue følger med på presentasjonen av Nine Agency

Menyen jentene fikk velge fra til lunsj. Maten var helt nydelig!

Vi var så heldige å ha Fotobaren tilstede! @Gambitsky, Ellen og @dalyndarling var tre av mange som benyttet seg av den glitrende gullveggen.

Profilene fikk også noen nydelige goodiebags! Med mange flotte sponsorer var det en full goodiebag som ble med jentene hjem. Tusen takk til alle! Den inneholdt magasin fra KK , sovemaske, leppepomade og sminkeartikler fra The Body Shop , te fra Dr. Stuarts , hårprodukter fra Eleni & Chris , solbriller/smykker fra NA-KD, og hudrens fra Foreo .


Tusen takk til alle våre sponsorer! En spesiell takk til Christiania Restaurant som hjalp oss med lokale og mat, og Fotobaren for herlige bilder! Øvrige sponsorer er The Body Shop ,This is PR , Foreo , KK Allers , NAKD og Ideal of Sweden .


Foto av Ronja Slar