Lär känna: Joanna Fingal

Lär känna: Joanna Fingal

Joanna Fingal är chefredaktör och toppbloggare på Nouw.com. Hon är även en modejunkie som älskar fina kläder, vackra väskor och att skratta högt. Lär känna henne här! Profile -

Berätta kort om dig själv, vem är du?

Joanna heter jag, är 26 år gammal och uppvuxen i Småland men bosatt i Stockholm sedan fyra år tillbaka. Jag är en livsglad tjej som älskar att hänga med mina vänner, jobba hårt och skratta högt. Jag är dessutom sjukt intresserad av mode och älskar att spendera pengar på fina kläder och vackra väskor.

För bara några minuter sedan lanserades Nouw.com. Hur känns det?

Så spännande, men också nervöst. Jag är så sjukt taggad på detta och det ska bli så kul att höra era åsikter och synpunkter. Nu kör vi!

Förutom chefredaktör så är du även en av Nouws toppbloggare, varför ska man läsa din blogg?

Jag skriver om det jag vill skriva om, vilket är mina känslor, mitt modeintresse, livet och allt som hör till. Så behöver du pepp, inspiration och har en förkärlek till fina kläder och vackra väskor, läs min blogg!

Vad inspireras du av?

Driftiga och proffsiga människor med visioner. Det är härligt!

Tre snabba:
Högklackat eller sneakers?

Då svarar jag en sko med lagom klack. Om jag hade fått frågan för ett år sedan hade jag utan tvekan svarat högklackat. Men i dag föredrar jag snygga och gåvänliga skor som jag kan sladda runt mellan möten i.

Hemmakväll eller utekväll?

Hm, vad svårt... Hemmakvällar i all ära, men jag älskar att hänga med mina vänner, skratta hysteriskt och dansa långt in på småtimmarna. Dagen då jag inte längre är singel är svaret säkert annorlunda, haha…

Choklad eller lakrits?

Saltlakrits.

Du hittar till Joannas blogg HÄR!