LÆR AT FOTOGRAFER STREETSTYLE BILLEDER

LÆR AT FOTOGRAFER STREETSTYLE BILLEDER

#Nouw30DayChallenge - Det kan være svært at få skudt de perfekte streetstyle billeder, men øvelse gør mester! Her kommer lidt tips til, hvordan du kan gå igang og lidt tanker omkring, hvordan du får det bedste ud af dine outfit billeder. Blogging tips - 1

Fotografer manuelt - Det er svært at fotografere manuelt i starten, da man skal få blænde, ISO og flere funktioner til at gå op i en højere enhed for at få et godt resultat. Det bedste tip er at øve, øve og øve! Du bliver bedre jo mere du fotograferer, og husk nu at sætte funktionerne manuelt selvom det kan være svært. På Youtube findes der mange videoer, som viser, hvordan man kan fotograferer manuelt.

Tænk på lyset - For at få de flotteste billeder skal man helst fotografere under de "gyldne timer" (efter solen er gået op eller solen er på vej ned). Når man fotograferer midt på dagen, kan lyset oftes give voldsomme kontraster og tilføre mørke til partier i ansigtet (under øjnene). For at få et blødere resultat kan fotografere i skyggen midt på den lyse dag eller gør brug af en reflekskærm. Test dig frem med lyset til du har fundet det helt rigtige tidspunkt at fotografere på.

Vinkler og billedebeskæring - Undvig at fotografere fra frøperspektivet og fugleperspektiveret (nedenfra / oppe fra) for fx at slippe for at benene ser kortere ud end hvad de rent faktisk er. Det bedste er, at fotografere midt på og eventuelt buk lidt i benene for at få et mere neutralt resultat. Sørg også for altid at have fokus på ansigtet (helst på øjnene) når du fotograferer. Et fuldt billede er noget man altid fotograferer når det gælder streetstyle for at få hele outfittet med fra top til tå.

Kameraudrustning - Du behøves ikke at have et fuldformatskamera for at tage fine streetstyle billeder, det handler mere om optikken. Jø større blæde du har desto mere bliver din baggrund slørret. Jeg vil anbefale at købe et objektiv på 50mm f/1,8, som dit første objektiv og det koster under 2.000 kr. Lær dit kamera at kende, dit objektiv og turde at teste dig frem på alle funktionerne. Glem ikke, at man ikke bliver ekspert med det samme, det tager sin tid.