Lanseringsevent för Nine Agency i Oslo

Lanseringsevent för Nine Agency i Oslo

Igår var himmelen klarblå och leenderna var stora då lanseringen för Nine Agency stod på agendan. Vi hade bjudit in ett gäng med profiler för att fira med oss på härliga Christiania Restaurant i Oslo. Här kan du se bilderna! Annat - 13

Vi firade något speciellt i Oslo igår! Vi hade lanseringsevent för Nine Agency - en influencer marketing-byrå som lanserades i oktober förra året och är en stolt del av Nouw-familjen. Nine är en del av vår satsning inom influencer marketing där vårt fokus & stora styrka ligger i att vi säljer och förmedlar kampanjer internationellt.

Då Nine Agency, precis som Nouw, är aktiva på många olika marknader - är event likt detta väldigt viktiga för oss. Det är en stor möjlighet för oss att komma ut och nätverka med de profiler vi jobbar med på våra olika marknader. Vi får chansen att mingla, utbyta idéer och presentera vad vi gör just nu - och vad som komma skall!


Ellen och @Viralvogue lyssnar på presentationen av Nine Agency

Menyn med underbara rätter som våra profiler fick välja mellan under luchen. Maten var något alldeles extra!

Vi var så glada att ha Fotobaren på eventet! @Gambitsky, Ellen och @dalyndarling var tre av många som uppskattade den glittrande guldväggen.

Profilerna fick också med sig härliga goodiebags! Med många fina sponsorer var det en full goodiebag som profilerna fick ta med sig hem. Tusen tack!


Slutligen, tusen tack till alla våra sponsorer! Ett speciellt tack till Christiania Restaurant som ordnade så fint med lokal och underbar mat, och till Fotobaren för våra bilder. Även ett stort tack till våra sponsorer som hjälpte till att fyllla våra goodiebags: The Body Shop, This is PR, Foreo, KK Allers, NA-KD och Ideal of Sweden.


Foto av Ronja Slar


Skribent
Ronja Slar