Lailan Bamarni: Hvordan påføre falske øyevipper - steg for steg

#Nouw30DayChallenge - Har du prøvd å sette på falske øyevipper, men endt opp med ett resultat som aldri bør se dagens lys? Da bør du lese dagens reportasje som Lailan har delt med oss! Her får du en grundig gjennomgang med både bilder og tekst. Blogging tips - 4

Vinneren av den tredje ukesutfordringen i #nouw30daychallenge er Lailan! Utenom å få sitt innlegg publisert i Nouw Magasin, har hun også vunnet en fin premie fra vår sponsor Daniel Wellington!


Idag skal jeg ta dere med gjennom et steg-for-steg innlegg hvor jeg viser hvordan jeg setter på løsvipper. Jeg har alltid sagt det: det er ikke vanskelig i det hele tatt, du må bare lære å knekke kodene. Jeg bruker vipper fra eBay og Duo lim med en mørk tone. Den anbefales og koster bare 10kr mer enn vanlig hvit Duo lim.


How to apply false etelashes step by step


1. Jeg starter alltid med å påføre lett eyeliner. Jeg er ikke så nøye med hvor bra den blir, med tanke på at limet kan ødelegge hele mesterverket ditt. Eyelineren korrigeres derfor helt tilslutt.2. Jeg måler alltid nye vipper etter øyeformen min og klipper av litt etter hvor lange de er. Vær forsiktig med hvor mye du klipper av og helst klipp av nederst.

3. Etter at jeg har klipt av ønsket lengde, bøyer jeg vippene i en C form med hjelp av fingeren. Dette er et tips jeg anbefaler alle. Det gjør det mye enklere å sette på vippene.4. Påfør et tynt lag med lim. For å unngå griseri, bruk hånden til å påføre lim på vippen, slik som vist på bildet. Hvis du synes det er lettere å bruke tuben, så gjør heller det.

5. Du kan godt ha litt ekstra lim på tuppene.6. Dette punktet mener jeg er det aller viktigste. Ikke vær utålmodig. Blås til du merker at overflaten har tørket så limet har fått en mørkere gråfarge. Hvis du påfører vippen mens limet fortsatt er vått, kan vippen gli fram og tilbake. Det skaper et kaos og en million stressnerver i kroppen.7. Sett på vippen ovenfra. Da sitter den som et skudd.

8. Når du har satt på vippen, kan det fort se ut som på bildet. Vær tålmodig. Jobb deg framover slik som jeg viser under.9. Start med en side som gangen. Press den innover og vær forsiktig. Hvis den popper opp igjen, er det enten ikke nok lim på vippen, eller at limet ikke har tørket. Da må du huske å være tålmodig og presse innover til den vil sitte.

10. Press også denne siden innover. Vær spesielt tålmodig her. Hvis du har tatt på nok lim og latt det tørke godt, skal det ikke være noe problem å få den til å sitte raskt.12. Avslutt med å fikse og påføre eyelineren slik du ønsker; og ...


Voila


Jeg vet at det er mange som har slitt med å sette på vipper. Jeg håper dette innlegget var nyttig for dere. Det er selvfølgelig bare å plinge meg hvis dere har ytterligere spørsmål. Ha en strålende dag, fineste menneskene jeg vet om <3


Tekst og bilder: @lailan

Skribent
Redaktionen