"Kvalitet er for meg nøkkelen til suksess"

Denne ukens blogg er Amalie Hansen Sønnesyn! På bloggen får vi lese om mote og interiør - interesser som tar opp mye av hverdagen hennes. Bloggen hennes skal være mer som et magasin hvor hun kan dele inspirasjon, egne bilder og tips til lesere. Klikk dere inn for å bli bedre kjent med Amalie! Profile -

Hei Amalie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra for tiden. Stortrives på både skole og jobb og har masse inspirasjon og motivasjon. Jeg er så takknemlig for å være ukens blogg - en bekreftelse på at det man gjør er bra, er alltid hyggelig og motiverende.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min lager jeg mest innlegg omhandlet mote og interiør da dette er to store lidenskaper som opptar mye av hverdagen min. Jeg har også mye fokus på foto og estetikk og prøver å prioritere kvalitet over kvantitet når det kommer til innhold. Jeg vil at bloggen min i hovedsak skal være et sted hvor jeg kan dele inspirasjon, mine egne bildene og tips til leserne. Visjonen min er å være mer som et magasin enn en dagbok, selv om jeg også liker å skrive litt personlige innlegg.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips må være å buke dagslyset for det det er verdt! Når det er sagt er det viktig å prøve seg frem med forskjellige vinkler, steder og lysforhold. Jeg liker å være kreativ, så tipset mitt er altså å ta seg tid til å få det perfekte bildet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Her er jeg vell ganske to-delt. En lørdagskveld kan jeg bruke kvelden på trening etterfulgt av digg mat, mens en annen kan jeg kose meg med vin og dra på byen med gode venner. Jeg syntes det er viktig å balansere litt i hverdagen.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
En blogger jeg nylig har fått øynene opp for er @EmaBihor. Jeg får alltid en «good feeling» av å titte innom bloggen hennes, og syntes hun er utrolig flink med bilder og styling. Ellers liker jeg veldig godt Eirin Kristiansen og hennes gode øye for estetikk og foto. Marte Borge har jeg også sansen for, da hun virker som en tvers igjennom herlig person, med en veldig fin og gjennomført blogg!

Hva er ditt skjulte talent?
Fotball! Jeg startet å spille da jeg var 5 år og det har egentlig helt til nå vært min største hobby. Dette tror jeg ikke noen av bloggleserne mine vet, da mange kan se på meg som litt jålete siden jeg jobber med mote. Ellers vil jeg også skryte på meg at jeg ikke er så verst til å synge! Jeg gikk faktisk musikk, dans og drama på videregående og drømte om å bli skuespiller eller sanger som ung.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år håper jeg på å bo i mitt eget drømmehus ved sjøen, tegnet av meg selv. Jeg har mest sannsynlig en kjæreste og kanskje en unge eller to. Jeg har også startet egen virksomhet, og livet smiler. Det hadde vært drømmen!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg syntes det er viktig å bruke god tid på hvert innlegg. Kvalitet er for meg nøkkelen til suksess. Jeg elsker å ta bilder, redigere og drive med estetisk og grafisk arbeid. Jeg bruker derfor ofte mange timer på et innlegg, men syntes det er veldig gøy! Jeg tror det er viktig å finne sin greie, når det kommer til bloggens layout.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg meg en tur til varmere strøk, en ny kåpe og basically hele den nye kolleksjonen til Gina Tricot x Icona pop.

Besøk bloggen til Amalie: www.nouw.com/amaliesonnesyn