Kodie släpper ny singel

Kodie släpper ny singel

Idag släpper Nattstadbloggaren Kodie sin nya singel Love Your Vibe. Här berättar han om vad som hänt sedan förra singeln Tornado släpptes, om varför Regina Lund är med i videon til Love Your Vibe - och mycket annat. Profile -

Vad har du haft för dig sedan sist?
Efter att ha släppt min andra singel Tornado, erbjöds jag att uppträda på Isle Of MTV på Malta tillsammans med Rita Ora, Jessie J, Rudimental och Afrojack inför en publik på 55 000 personer. Därefter gästade jag på Spanska Tyron Dixons låt “Nothing They Can Tell Me Now” som fick en remix av legendariska Paul Oakenfold. Paul spelade remixen på fyra av sina radioshows och hade med den på sitt samlingsalbum “We Are Planet Perfecto Vol.3 - Vegas To Ibiza”. Jag gjorde sedan en del spelningar runtom i landet, jag öppnade bland annat för Wyclef Jean när han var i Sverige. Utöver det har jag jobbat på nytt material i studion och gästat på låtar med bland andra före detta Guru Josh Project-medlemmen Andalo, Rigo från Crossfire och Error404.
Hur skulle du beskriva nya Love Your Vibe?
Love Your Vibe är en feelgood-danslåt. Videon innehåller många olika karaktärer i olika åldrar med skilda livsstilar och bakgrunder. I videon medverkar bland andra Regina Lund. Tanken med musikvideon är att människor med olika bakgrunder och livsstilar enas, dansar och har kul tillsammans. Love Your Vibe handlar om positivity.

 

 


Hur kom låten till?
Eva Mendes, enough said :)
Berätta lite mer om videon, hur kommer det sig att Regina Lund är med?
Inom min genre görs det väldigt många musikvideos där konceptet kretsar kring det ytliga. Till “Love Your Vibe” ville jag ha en musikvideo där konceptet kretsade kring humor, glädje, sköna karaktärer och mångfald. Jag samlade ihop en cast bestående av en lång rad olika rollinnehavare och i samma veva tog jag kontakt med Regina Lund. Jag ville att hon skulle medverka i videon eftersom hon är en god vän till mig och en fantastisk person och skådespelerska. Vi hade svinkul vid inspelningen. Viben var på topp och alla verkligen bjöd på sig själva. Allt blev till en enda stor fest och det syns tydligt i videon.
Vad har du för planer nu i vår och i sommar?
Jag gästar på endel låtar med artister från andra länder som släpps ganska snart. Det har kommit in endel förfrågningar om shower runtom i världen. Jag har en del nya projekt på g som jag inte kan gå ut med ännu. Och jag kommer att släppa min fjärde singel. Utöver det kommer jag att ligga i och jobba ännu hårdare för att ta Kodie-projektet till nästa nivå och jag hoppas kunna spela så mycket jag kan i sommar.


?Kodies blogg finns här: nouw.com/kodie