Københavns bedste kaffebarer!

Denne storby har som så mange andre byer utrolig mange caféer at vælge imellem. Men hvilken skal man gå til? Følg denne lille guide og bliv inspireret til din næste cafétur! Lifestyle -

The Union Kitchen er perfekt til en afslappende kaffe, men også velegnet til at få en rigtig god brunch og frokost! Det er tæt på Nyhavn, så det er super nemt at komme derhen. Deres tøffel pommes er helt fantastiske!

Interiøren samt atmosfæren er helt fantastisk! Favoritten er klart Vanilla Matcha Latte.

Dette sted er også helt fantastisk! Du kan finde Original Coffe mange steder i København, men favoritten findes på toppen af Illum. Du kan sidde udenfor og nyde den fantastiske udsigt over København. Og kaffe er utrolig lækker!

Her kan du sidde og nyde en kop kaffe i en hyggelig atmosfære. Derudover laver de også lækre juices samt sandwiches, så dette kunne også være et godt sted til at spise frokost!

Dette er favoritstedet for en kaffe to-go! Kaffebaren er placeret i Torvehallerne, som har gode muligheder for at sidde udenfor og måske finde noget mad også. Det er også muligt at købe deres kaffebønner, da de har deres eget risteri placeret her i København.

Interesseret i flere København guides? Læs mere her.

Writer
Bymartina