Kjole-guide til sommerbryllupet

Er du fremdeles usikker på hvilken kjole du skal velge til sommeren, eller har du kanskje ikke funnet den perfekte enda? Fortvil ikke, vi har plukket ut mange fine varianter du kan velge mellom. Enten du er på budsjett, eller om du ser etter en litt mer ekslusiv variant! Fashion - 1

Det sies at de beste kjøpene er spontane, men når man er ute i siste liten for å finne kjole til årets sommerbryllup - så er plutselig all spontanitet borte. Det kan være utfordrende, og til tider kan det også være en stressfaktor om man er sent ute. Vi har derfor samlet noen favoritter som finnes i butikkene nå!

Og husk! Det finnes noen uskrevne regler når man skal i bryllup:

1. Kle deg representabelt. Ikke kom verken overpyntet eller underpyntet - det er brudeparets store dag og de har brukt lang tid på å arrangere denne dagen, noe som burde vises med respekt. Ofte står kleskoden i invitasjonen.

2. Unngå lyse kjoler som hvit og beige. Bruden skal skinne i lyset alene, og dette er "hennes" farge. I tillegg burde du styre unna fargen rød, fordi det sies fra gammelt av at du da har ligget med brudgommen. Selv om dette begynner å bli en utvasket myte, kan det være greit å ha i bakhodet. Den siste fargen du må unngå er sort, fordi det signaliserer sorg. Om du vil trosse over disse reglene kan det være greit å avtale med bruden på forhånd.

H&M 599,-

Perseverance London 2899,-

Envii 599,-

Stine Goya 5599,-

By Malina 2699,-

Ganni 2399,-

Bik Bok 399,-

Rodebjer 3600,-

Designers Remix 3799,-

Zara 599,-


Det beste med dagens motebilde er at flere av de overnevnte kjolene er perfekt å pynte "opp" med finsko og tilbehør til bryllup, men du kan like gjerne tone de ned på varm sommerdag med sneakers eller sandaler. Du får dermed mer for pengene, enn om du bare kjøper en kjole for den ene anledningen.

Skal du i et (eller flere) sommerbryllup?


Omslagsbilde: @thelondongirl