Kika in bakom lucka 8

Kika in bakom lucka 8

Varje dag fram till jul öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom varje lucka har vi gömt en av våra duktiga bloggare som finns där för att inspirera dig i hela 24 h. Välkommen in för att öppna lucka 8! Profile - 8

Bakom åttonde luckan finner vi Lisa som driver bloggen @lisasevholt:Beskriv dig själv med fem ord.
Stark, sprallig, jordnära, djupig, entusiastisk

Vilket är ditt bästa bloggminne?
När jag fått otroligt fin respons på en del texter i min blogg där folk bland annat skrivit att dom känner igen sig så mycket, att jag har gjort deras dagar bättre och varit till hjälp. Det är otroligt stort eftersom jag tror stenhårt på att alla behöver igenkänning ibland. Sen är det otroligt roligt när man får se att siffrorna ökar och når längre ut och att folk faktiskt tycker det är intressant att klicka sig in och läsa, eller kika på bilder och kan inspireras!

Vad ser du fram emot mest med julen?
Jag tillhör nog den lilla skaran i Sverige som fortfarande älskar julen, går in för det. Som inte vill fly landet och hellre slänger på mig ett par termobrallor och får röda rosiga kinder, än att sätter mig på ett plan till Asien och får brunbrända kinder. Jag ser fram emot ledighet ihop med dom jag tycker om. Att gå upp tillsammans på morgonen och kränga lussekatter till frukost om man vill. Ser fram emot glitter, pynt och allt krims krams. Att få slänga in en gran och köpa nya guldiga och svarta kulor att klä med. Att få ge bort fint inslagna paket, sjunga högt till juligen med Just D och Julen är här med Tommy Körberg. Ser fram emot att få se glittrande stora ögon, och det sjuka pirret i de yngsta barnens magar när tomten knackar på och staplar in. Det är jävligt magiskt att få se och känna. Julen är nostalgi och en underbar stämning, och framförallt tid till att känna ren och äkta kärlek!


Writer
Redaktionen