Kika in bakom lucka 22

Kika in bakom lucka 22

Varje dag fram till jul öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom varje lucka har vi gömt en av våra duktiga bloggare som finns där för att inspirera dig i hela 24 h. Välkommen in för att öppna lucka 22! Profile - 9

Bakom lucka tjugotvå finner vi Kerstin som driver bloggen @kerstinolsson:Beskriv dig själv med fem ord.
Om jag skulle beskriva mig själv med fem ord så hade det varit: Omtänksam, klumpig, glädjespridare, utåtriktad och positiv. Jag får t.e.x. ofta kommentarer om varför jag alltid är så glad, och då svarar jag alltid tillbaka ”varför ska jag inte vara det?”

Vilket är ditt bästa bloggminne?
Vet ni vad, mitt bästa bloggminne är inte en engångshändelse utan det är från den dagen jag bestämde mig för att börja blogga igen efter några års uppehåll. Det må inte vara ett bloggminne för vissa av er, men för mig är det det. Jag hade aldrig föreställt mig att vad man skriver på sina sociala medier kan nå ut till så många människor som vad det faktiskt gör. Jag kommer ihåg när jag skapade min allra första blogg som jag då hade på bloggportalen blogg.se. Jag blev ju överlycklig när jag fick över 10 läsare om dagen. Men innerst inne visste jag att det bara var min familj & mina kompisar som läste den haha. Idag har jag långt ifrån många läsare om man jämför med andra bloggare. Men vad är det att jämföra sig med, och inte ger jag upp för det? Alla människor måste ju börja någonstans eller hur?

Vad ser du fram emot mest med julen?
Jag älskar verkligen julen och har gjort det ända sen jag var liten. Så länge jag kan minnas har jag firat julafton två gånger eftersom mina föräldrar är skilda. Jag klagade inte alls på det just för jag älskade att få paket, det blev ju att man fick dubbelt så många paket eftersom man firade jul två gånger haha! Men nu är det inte paketen jag ser mest fram emot, utan de jag ser mest fram emot under julen är helt klart att träffa alla mina nära och kära!


Kerstins blogg: nouw.com/kerstinolsson


Writer
Redaktionen