Kika in bakom lucka 20

Kika in bakom lucka 20

Varje dag fram till jul öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom varje lucka har vi gömt en av våra duktiga bloggare som finns där för att inspirera dig i hela 24 h. Välkommen in för att öppna lucka 20! Other - 5

Bakom tjugonde luckan finner vi Johanna som driver bloggen @johannashouse:Beskriv dig själv med fem ord.
Social, ambitiös, impulsiv, naturälskare och ett riktigt kakmonster!

Vilket är ditt bästa bloggminne?
Mitt bästa bloggminne måste nog ändå vara från ett inlägg som publicerades ganska nyss, min förlossningsberättelse. Det var en personlig berättelse och det var fint att få skriva ner och berätta om mina erfarenheter. Jag fick väldigt mycket fin respons på det! Det känns som att många uppskattar att läsa om ämnen som graviditet, förlossning och föräldraskap. Jag upplever att det finns ett behov och en önskan om att prata och läsa om andra kvinnors upplevelser, något jag själv tycker är viktigt och fick bekräftat när jag postade det inlägget.

Vad ser du fram emot mest med julen?
Det härligaste med julen enligt mig är att träffa familj och släkt. I år är jag ledig hela helgen och vi får fira vår dotters första jul tillsammans med både min och min sambos släkt. Det ska bli otroligt mysigt! Sen är det ju inte helt fel att få äta julgodis och kolla på julfilmer på TV heller!


Johannas blogg: nouw.com/johannashouse


Writer
Redaktionen