Kika in bakom lucka 15

Varje dag fram till jul öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom varje lucka har vi gömt en av våra duktiga bloggare som finns där för att inspirera dig i hela 24 h. Välkommen in för att öppna lucka 15! Profile - 1

Bakom femtonde luckan finner vi Irma som driver bloggen @irmastenson:Beskriv dig själv med fem ord.
Jag blev tvungen att fråga rundor och tillslut kom jag fram till följande: självmedveten, lojal, energisk, ödmjuk och humoristisk. Mina fina vänner känner mig bäst, så jag utgår ifrån deras ord!

Vilket är ditt bästa bloggminne?
Utan tvekan var det när jag hamnade i "Veckans outfit" här på Nouw för första gången! Det var @elinskoglund som var skribenten. När jag läste reportaget triggade det igång en slags "Nu kör vi"-känsla. Sedan dess har bloggen blivit en prioritet. I övrigt tycker jag att det finaste bloggminnet kommer från de gånger jag öppnat upp mig om min adoption för mina läsare. Jag fick så fin respons som gick rakt in i hjärtat.

Vad ser du fram emot mest med julen?
En kortare lista är vad jag inte ser fram emot med julen! Men för att svara på frågan: julfilmerna! Alltså åh. Allt från Polarexpressen och Grinchen till New Year's Eve och ett Harry Potter-maraton. Det är verkligen min kopp te! Sedan längtar jag efter själva julafton. Att vakna upp till frukost på sängen från pappsen (eller som han säger, julbocken...), klä på mig de gosigaste plaggen i garderoben och tillsammans med familjen se på det sista avsnittet av julkalendern framför en öppen brasa. Sedan har vi ett lunch-julbord lagom i tid för Kalle Anka. Därefter väntar ett middags-julbordet före det att vi ser på film, öppnar paket och spelar MIG frågespel!


Skribent
Redaktionen