Kika in bakom lucka 11

Kika in bakom lucka 11

Varje dag fram till jul öppnar vi en ny lucka i vår julkalender. Bakom varje lucka har vi gömt en av våra duktiga bloggare som finns där för att inspirera dig i hela 24 h. Välkommen in för att öppna lucka 11! Other - 5

Bakom elfte luckan finner vi Mellie som driver bloggen @melliecaarne:Beskriv dig själv med fem ord.
Jag skulle vilja beskriva mig själv som: inredningstokig, livsälskare, positiv, glad, en sucker för makeup.

Vilket är ditt bästa bloggminne?
Jag har många bra bloggminnen på lager men ett av de bästa måste vara när jag bestämde mig för att åka till Italien för att hitta kärleken och fick dela detta med alla mina underbara följare/läsare. Genom att blogga nådde det inte bara ut till läsare utan även till tidningsförlag som valde att skriva om hela berättelsen vilket va fantastiskt kul att få dela det med hela Sverige tillslut.

Vad ser du fram emot mest med julen?
Jag ser fram emot att få känna mig som när man var liten, den där känslan när man vaknar upp på julaftons morgon till julmusik i radion, doft av nejlikika, i en flanellpyjamas och varma stickade sockar och hittar en liten klapp i julstrumpan. Att få spendera julen tillsammans med familjen och få göra julen till det där lilla extra för min dotter. Precis som min mamma gjorde för mig varje jul.


Mellies blogg: nouw.com/melliecaarne


Writer
Redaktionen