Kickstarta blogghösten med #NouwSeptemberChallenge

Kickstarta blogghösten med #NouwSeptemberChallenge

Semestern är nu över för de flesta och det börjar bli dax att återgå till vardag och rutiner. För att peppa igång denna höst och komma igång med bloggandet drar vi igång #NouwSeptemberChallenge! Det bästa av allt är att du kan anmäla dig redan idag! Other - 64

Krispig luft, stickade tröjor, mysiga hemmakvällar - och bloggande såklart. Visst är hösten härlig? Som ni vet så gillar vi på Nouw att utmana er bloggare, och ni gillar ju när vi utmanar er. Vi har tidigare kört både #Nouw30DayChallenge och #NouwAutumnChallenge, så nu är det dags för en ny challenge! Tidigare år har man kunnat vinna inspirerande resor till bland annat London och Paris, där den lyckliga vinnaren även fått skriva resereportage om sina äventyr i Nouw Magazine.

Responsen på våra tidigare utmaningar har varit helt fantastisk från er bloggare och det har varit så kul att se er sprida bloggpepp till varandra. Så varför inte köra igång en ny bloggutmaning? Nu kan du blogga in hösten tillsammans med oss, med start den 1 september 2020. Delta i #NouwSeptemberChallenge genom att blogga minst 15 dagar under september månad. Ta chansen att vinna det fantastiska första priset som är en spa-weekend på Falkenberg Strandbad, en Olympus Pen-kamera samt Premium Pro medlemskap här på Nouw!