KICKSTART DET NYE ÅR MED BLOGGING!

KICKSTART DET NYE ÅR MED BLOGGING!

Nyt år og en ny blogbegyndelse? Nu er det endelig på tide at få motivationen i top og det samme med statistikken! Her gennemgår vi vores bedste tips på, hvordan du skal starte din nye blogbegyndelse! Lifestyle -

Lav et nyt design - En frisk start krævet et nyt lækkert design, synes vi. Du behøver måske et nyt headerbillede? Ud og fotografer og giv dit design et nyt liv! Udover giver det også meget til designet, hvis man ændrer overskrifttypen og sin brødtekst. Tag et kig på alle vores skrifttyper, og se hvad der passer dig bedst. Sæt dig også ind i vores design moduler og bliv god til at gøre det du selv vil have!

Følg nye bloggere - Måske er dette det bedst punkt, da det giver dig så meget god og nyttig inspiration at følge dygtige bloggere. Her på Nouw kan du følge bloggere og få dem ind i dit nyhedsfeed. Så kommer du aldrig til at misse et nyt indlæg! Du ved vil også, at du faktisk kan følge andre bloggere, som ikke er på Nouw? Gå ind i dit nyhedsfeed og skriv ind bloggerens navn i søgefeltet og tryg på følg.

Sæt dig mål - Har du blogtørke og ved ikke rigtig hvad du skal publicere? Det bedste du kan gøre er faktisk at planlægge. Sæt dig nogle klare mål for din blog og lav en liste med alt det du gerne vil blogge om. Det går ikke at tænke "jeg vil blive en stor blogger og tjene 100.000 om måneden". Vær realistisk mod dig selv og bestem dig for at du skal lykkedes med at få fx et samarbejde om ugen til en start. Intet er umuligt! Alt skal nok gå, hvis man virkelig vil! Så sæt dig ned og skriv nogle kortsigtede mål til at starte med, så du ikke taber modet!

Headerbillede: @HANNASCH

Hvad er dine mål i 2017? Del det med os!