Kick-off på Sankt Jörgen Park - inkl. Tävling

Kick-off på Sankt Jörgen Park - inkl. Tävling

Idag delar vi med oss av en arbetsdag inom bolaget som var utöver det vanliga. Istället för att åka till kontoret hoppade vi in i en taxi mot Sankt Jörgen Park. Vi hade en fullspäckad dag med konferens, spa och god mat. Vi delar med oss av en lite lyxigare tillvaro och ger er möjlighet att vinna en Poolside Overnight för 2 personer - detta får ni inte missa! Annat - 80

I samarbete med Sankt Jörgen Park


Nouw består av två delar, varav bloggportalen är en, men där även Nine Agency ingår som är bolagets sälj- och influencer marketing-agentur. Efter en händelserik vår var det bestämt att hela teamet skulle få spendera tid på Sankt Jörgen. Eftersom vi har kontor runt om i Norden var syftet att få spendera tid tillsammans, men också åt att hitta ny inspiration inför framtiden.


Deras Poolside Lounge har en riktigt härlig sommarkänsla. Den består av 1000 kvm staycation när det är som bäst. Två stora pooler, sköna cabanas och solsängar.


Ibland måste man byta kontorsplats och ja, vi hamnade här!

Eftermiddagen spenderade vi tillsammans i denna magiska miljö. Att slå sig ner i solbäddarna med datorn i knät för att bocka av lite punkter på to-do-listen var det perfekta miljöombytet vi behövde. Vi lapade sol blandat med bad i de varma poolerna, njöt av gott att dricka och varandras sällskap. Vi hade ytterligare en sak planerad och det blev minst sagt lika magiskt - nämligen en sparitual i spat på insidan. Ritualen är en renande meditativ resa med ljuvliga produkter, och oj så avslappnade vi kände oss efteråt när vi lämnade spat och gick upp på terrassen för att avsluta dagen med en magisk trerätters middag.

Vi alla lämnade Sankt Jörgen Park med ett leende på läpparna, fyllda med tacksamhet och positiv energi. Dagen efter kom vi tillbaka till kontoret med mängder av nya idéer och taggade på vad framtiden har att erbjuda.


Vill ni göra något mer aktivt rekommenderar vi er att titta in deras Sport Club. På Sankt Jörgens Sport Club har de nämligen lyckats skapa en atmosfär som passar alla och som på olika sätt är bra för kropp och sinne. Det finns allt ifrån meditativ yoga till utmanande hinderbana och coaching för elitidrottare. Det är så mycket mer än ett lyxigt hotellgym och alla som vill unna sig att växla upp eller ner borde göra det i denna miljön.


Eftersom att vi fick möjligheten att testa Sankt Jörgens utbud ville vi även erbjuda er en chans att vinna en natt för två på deras spa.

Tävlingsregler:

1. Berätta om vad du gör för att koppla av och samla energi.

2. Berätta vem du vill bjuda med dig på en härlig Poolside Overnight.

3. KLAR!

Du måste vara minst 18 år för att tävla. I vinsten ingår ett Poolside Overnight paket för två personer - inkluderat övernattning, entré till poolside och pool lounge med en reserverad cabana, tillgång till Sport Club och varmrätt i Inez och Ernst samt frukost dagen därpå.
https://www.sanktjorgenpark.se/vara-paket/poolside-lounge-overnight/poolside-lounge-overnight/


Tävlingen avslutas onsdag den 17/7 kl. 16.00 och vinnaren presenteras och kontaktas via DM därefter.

Tävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad via DM. Stort grattis säger vi till @amandaornebring


Vill du inte vara med och tävla men ändå är sugen på att boka in dig på en staycation, kan du läsa mer om deras erbjudanden här: www.sanktjorgenpark.se


Skribent
Redaktionen