KÄNDA BLOGGARE GÅR IHOP MED BIKBOK FÖR VÄLGÖRENHET

KÄNDA BLOGGARE GÅR IHOP MED BIKBOK FÖR VÄLGÖRENHET

Klädkedjan Bik Bok har under en längre tid haft ett samarbete med välgörenhetsorganisationen Plan International. Främst för att förbättra unga flickors rätt till utbildning. Nu släpper klädkedjan nyheten om samarbetet med fyra kända bloggare. Fashion -

I slutet av förra veckan presenterade klädkedjan Bik Bok sitt kommande projekt. Ett projekt som man gör tillsammans med Plan International och de skandinaviska toppbloggarna Joanna Fingal, Nicole Falciani, Lene Omvik och Kira Kosonen. Tjejerna har alla designat vasin egen t-shirt. T-shirtsen kommer att säljas i utvalda butiker from den 3:e februari samt på www.bikbok.com och all vinst går direkt till insamlingen för #girlsrighttoeducation i Vietnam.

”För oss på Bik Bok är det mycket motiverande med det fantastiska engagemang som vi får från våra kunder genom vårt samarbete med Plan. En del av kärnan i Bik Bok handlar om att ge unga kvinnor tillgång till drömmar. Detta har alltid varit ett viktigt budskap för oss, både när det gäller välgörenhets- projekt som vi deltar i, och genom andra samarbeten. För Alla hjärtans- dag i år har vi valt att låta fyra blogg- are designa varsitt print till en t-shirt. Överskottet från #mycharitytee går direkt till vårt skolprojekt #girlsrighttoeducation i Vietnam. ”, säger René Høgsted, marknadsdirektör Bik Bok.

Topparna som skänker all vinst till välgörenhet ser du nedan:


@joannafingal t-shirt till vänster & Nicole Falcianis till höger

Norska bloggaren Lene Orviks t-shirt till vänster & finska Kira Kosonens til höger.

Writer
Redaktionen