Julpanel med våra Nouwbloggare

Julpanel med våra Nouwbloggare

Julen närmar sig med stormsteg och vi på Nouw laddar upp på bästa sätt. Korta intervjuer med Nouwbloggare varje vecka fram till jul. Häng med! Profile - 20

@yayas svarar:

Hur firar du jul?
Vi kommer att packa bilen och bege oss upp mot Sälen med nära & kära. Det ska bli så himla mysigt att få fira jul med en massa snö, tända brasor & härliga skidåk.

Favorit julfilm?
Ensam hemma, är en SJÄLVKLAR favorit. Den kan man aldrig bli för gammal för. Haha!

Ditt bästa julminne?
Mitt absolut bästa ögonblick var att få fira jul som tvåbarnsmamma efter en väldigt lång tid på sjukhuset. Vårt mål var att få komma hem och fira jul hemma, då alla var samlade. Och det fick vi. Det var den bästa julklappen jag någonsin fått.

Tre snabba:
Ge / få julklappar

Glögg / julmust

Plastgran / äkta

@systrarnaq svarar:

Hur firar ni jul?
Jennifer: I år ska jag fira julen med min närmaste familj på förmiddagen och under kvällen ska jag ut till Arlanda för att ta flyget till BALI! Det blir en liten annourlunda jul iår, men gud vad jag längtar till att komma fram till värmen!

Stina: Oftast med stora släkten. I år åker dock Jennifer utomlands till Bali men jag ska försöka hänga med några familjemedlemmar, kolla Kalle Anka, äta gott och umgås här hemma i Sverige. Vet inte riktigt än hur jag ska fira men det ordnar upp sig när det närmar sig!

Favorit julfilm?
Jennifer: The Holiday och Love Actually är ju klassiker!

Stina: The Holiday helt klart! Tror jag har sett den filmen minst 100 gånger!

Ert bästa julminne?
Jennifer: Oj va svår fråga, har så många fina minnen från julen! När jag tänker tillbaka till julen som barn blir jag glad i kroppen. Vi var alltid hela stora släkten som firade, åt massa god mat och öppnade presenter.

Stina: När jag och Jennifer var små och firade jul ute på vår släktings bondgård. Det var så mycket snö och vi var fortfarande i åldern då vi trodde på tomten. Minns så väl när tomten skulle komma och man såg en lyckta långt ut på en äng med en tomte som kom gåendes. Vi båda hoppade och rös och lycka, allt kändes så äkta, som om man levde i en julsaga!


Tre snabba Jennifer:
Ge / få

Glögg / julmust
- Är inget fan av glögg!

Plastgran / äkta
- Mer jobb men det är det värt!

Tre snabba Stina:
Ge / få
- Få julklappar, så svårt att köpa julklappar till någon samt tycker alltid det är lite pinsamt när personen ska öppna då jag är rädd att folk ska bli besvikna. Jag är tacksam för allt så tycker det är mycket enklare att få haha!

Glögg / julmust
- JULMUST, helt klart. Gillar verkligen inte Glögg, dricker det mest för sammanhållningen med de vuxna. Smaken är så konstig!

Plastgran / äkta
- Äkta gran! Ger så mycket känsla!

@elinskoglund svarar:

Hur firar du jul?
Det ser lite olika ut, år för år. Men detta år kommer jag fira jul på en solstol i Thailand. Gärna med en drink i handen och fötterna i sanden.

Favorit julfilm?
The Holiday. Finns det ens någon bättre? Ser gärna om den, år efter år.

Ditt bästa julminne?
Förra året hade jag en helt fantastisk jul i Sri Lanka med min familj. Strandhäng på dagen följt av en god middag med familjen. Sedan gick jag och mina syskon på en strandfest tillsammans med massvis av andra glada människor. Älskar att fira jul utomlands tillsammans med min familj.


Tre snabba:
Ge / få

Glögg / julmust

Plastgran / äkta