Julia Wahlberg nominerad till fotbollsgalan

Vi ringde upp och gratulerade Julia Wahlberg till den åtråvärda nomineringen "årets genombrott" i fotbollsgalan 2013. Profile -

Onsdagen den 23:e oktober fick Julia Wahlberg, 18, från Kungsbacka ett beskedet som gjorde att hon att ville hoppa och skrika av lycka. Nattstads bloggare Julia Wahlberg fick reda på att hon nominerats till ”årets genombrott” i fotbollsgalan 2013.

- Jag hade precis landat med flyget i Göteborg. Vi hade varit och spelat match i Tyskland. När jag satte på telefonen överraskades jag med flertal sms ifrån bland annat GT expressen och Göteborgs posten. De sa att jag hade blivit nominerad och att jag skulle ringa upp dem för att bli intervjuad. Det var en chock alltihop. Jag ville hoppa och skrika av lycka men fick bärga mig för att det var så mycket folk runt omkring mig, säger Julia och skrattar till i telefon.

Julia berättar att hon har spelat fotboll sedan hon var fyra år och intresset är just nu större än någonsin. Idag spelar hon i Jitex BK och i svenska landslaget F19. Hon tränar fotboll uppåt 10 gånger i veckan men anser ändå inte att sporten är hela hennes liv.
- Jag går i skolan också så än kan jag inte säga att fotboll är hela mitt liv, säger Julia.

Hon har bloggat på Nouw i lite mer än 1 år och skriver mycket om hennes vardag, sina fotbollsresor och mode. Hon älskar att shoppa kläder och smycken när hon inte tränar.

- Detta är stort Julia, vad är dina planer för framtiden? Vill du utomlands och spela?
- Ja, jag är fortfarande chockad! Jag har ingen direkt tanke att flytta utomlands för jag tycker att Sverige har en bra liga. Men målet just nu är att jag ska ta mig till A-landslaget, säger Julia.

Hon är 18 år. Går sista året på gymnasiet. Har nominerats till ”årets genombrott” i fotbollsgalan. Vi på Nouw kan inte vara annat än stolta. Grattis Julia!

Bild tagen på Julia i Turkiet förra sommaren då hon var med och tog hem EM-guldet med F19.

Julias blogg hittar du här: http://nouw.com/juliawahlberg