Johannas hudvårdsrutin med produkter hon kan lita på

Johannas hudvårdsrutin med produkter hon kan lita på

Förra gången testade Johanna Ljungqvist Dermalogs produkter på alla i familjen - idag berättar hon om sig egen vardagsrutin. Med produkter som verkligen fungerar och har ett tryggt innehåll hon kan lita på. Skönhet - 2


I samarbete med Stada Nordic


Johanna @YAYAS Ljungqvists ambassadörskap med Dermalog forsätter och denna gången ligger fokus på henne själv och de produkter som finns i hennes vardagsrutin. Hon känner en trygghet i att de produkter hon använder dagligen inte innehåller konserveringsämnen, parabener eller doftämnen. Heller inga hormonstörande ämnen eller något som kan vara skadligt för vår miljö.

”När jag skulle gå och lägga mig så tog jag ett lager av detta läppceratet, och när jag vaknade på morgonen hade mina läppar gått tillbaka till det normala igen. Alltså bara på några timmar. Toppen!”, säger Johanna om Dermalogs produkt Läppcerat, som hon kvällen innan applicerat på ömmande läppar. För Johanna som upplever att hon har problem med torra läppar till och från, ger läppceratet hennes läppar vård och uppmjukning.Vidare använder Johanna Dermalogs Loton för normal och oljig hy. Den agerar väldigt mjukgörande på hennes hud, trots att hon inte upplever den som fet i konsistensen. Hon avslutar dagen med att smörja in sitt ansikte med krämen och uppskattar vetskapen om att hon använder produkter som inte innehåller skadliga ämnen.

Vill du läsa om när hela Johannas familj testade hudvård från Dermalog? Läs artikeln här.Läs Yayas inlägg här.Skribent
Redaktionen