Johanna tipsar: Så får du en strålande hy

Johanna tipsar: Så får du en strålande hy

Johanna Ljungqvist, eller Yaya som vi känner henne som bäst, jobbar hårt och mycket. Vi avundas hur hon lyckas kombinera sitt arbete med familjelivet så bra och samtidigt finner tid att ta hand om sin hälsa! Här tipsar hon om sina bästa knep för att skapa och behålla lyster i hyn. Beauty - 25

I samarbete med Estée Lauder

Johanna älskar att ha mycket på gång - är det inte något spännande pysselprojekt med barnen, så fixar hon hemma i huset eller ute i sin fina trädgård. Men även om Johanna har ett väldigt aktivt liv med saker som ständigt händer så ser hon även till att lägga fokus på egentid. Hur lyckas Johanna allitd utstråla positiv energi och vad är hemligheten till hennes fantastiska lyster hon har i hyn? Här avslöjar hon sina bästa tips!Johanna ger sina 5 bästa tips för att bevara och skapa lyster i hyn:

1. Omringa dig själv av nära och kära mycket och ofta. Det ger mig glädje och enormt med energi.

2. Njut av det lilla som vardagen ger dig.

3. Badda upp ett bad och koppla av en stund till härliga dofter.

4. Ta dig tid till att träna. När jag tränar får jag en chans att ladda om kroppen med ny positiv energi.

5. Sist men inte minst: Det magiska serumet Synchronized Recovery Complex II, från Estée Lauder i serien Advanced Night Repair.Johannas recension av Estée Lauder Advanced Night Repair serum:
"Det är nu snart 5 veckor sedan jag började använda denna serien, Advanced Night Repair från Estée Lauder. Som jag har nämnt tidigare så är detta serum min absoluta favorit. För varje vecka som går så märker jag skillnad. Det märks verkligen att dom har jobbat fram denna produkt under hela 35 års tid. Varje morgon jag kliver upp så är jag så himla len och jag känner mig allmänt fräsch. Hur det nu än är möjligt när man är nyvaken. Haha! Men man får en sådan fin lyster i ansiktet & jag tror det är mycket tack vare hur den återfuktar på djupet när man har sovit med detta serum under natten.

Fördelen med detta serum är att det rensar cellerna från avfallsämnen. Tack vare det så återbyggs cellerna och huden förstärks. Ålderstecken reduceras och gör att man känner sig så mycket jämnare och slätare i hyn. Det jag uppskattar mest med detta serum är att det även skyddar mot alla miljöpåverkningar som vår hud utsätts för varje dag. Som t ex ozon, föroreningar och UV-strålar."

Läs mer om serumet i hennes blogginlägg här och även om hennes kvällsrutiner med Estée Lauders Advanced Night Repair-serie här.


Writer
Redaktionen