Johanna har hittat skonsam hudvård till hela familjen

Johanna har hittat skonsam hudvård till hela familjen

Många ställer höga krav på sin hudvård. Den får gärna vara effektiv, mild och skonsam - även för den känsligaste huden. Johanna har testat Dermalogs produkter, som återfuktar huden hos alla i familjen, utan att kompromissa med snällhet mot varken hud eller natur. Beauty - 6


I samarbete med Stada Nordic


”Man vill ju bara att de ska ha det bästa mot sin hud.” menar Johanna och syftar på sina två små barn. Vår bloggare Johanna "@Yayas” Ljungqvist är ny ambassadör för Dermalog och har testat deras krämer på alla i familjen, stora som små.

Produkter som är snälla mot huden, är framtagna utan konserveringsmedel, parabener och parfym - det är precis vad Dermalog erbjuder. Dessutom är alla produkter miljömärkta och har certifieringen ”AllergyrgyCertified”; en internationell certifiering som garanterar att risken för att utveckla allergi med deras produkter är minimal. Något som gör det säkert och tacksamt att använda även på den minste i Johannas familj - sonen Harry.

Harrys torra hud blir mjuk med Dermalogs ”Fetkräm”, som ger lindring till en mycket torr och fjällande hud. Produkten är så mild och skonsam mot huden att den med fördel kan användas av alla, även de som lider av psoriasis, atopisk dermatit och eksem. ”Lille Harry som har haft väldigt torr hud har blivit så len & mjuk” kommenterar Johanna om ”Fetkräm”.Tillsammans med sin dotter Naiomi använder hon dagligen Dermalogs ”Fukthetskräm”. En kräm som fungerar utmärkt att använda året om och passar lika bra till både ansikte som kropp - vilket gör den till en bra all-round-produkt. Krämen har en låg fetthalt, är lätt att smörja in och fördela på huden och ger en långvarig effekt.

Med sina skonsamma formuleringar gör Dermalogs produkter sig bra för hela familjen och fungerar även på barnens ömtåliga hud. Det är inte bara praktiskt att hela familjen kan sträcka sig efter samma produkter, men något även barnen uppkastar. Johanna menar att det märks att barnen tycker det är extra roligt att de får använda samma produkter som mamma och pappa.Dermalogs produkter ger lindring även åt den allra torraste huden. Med, det finns även ett par tips att ta med sig för att förhindra uppkomsten av en hy som är torr och obekväm.

Här tipsar Dermalogs hudterapeut Marie Berg om hur du förhindrar torr hud:

- Om du duschar ofta bör du använda en dusch- och badolja som återfuktar huden samtidigt som de rengör. Vanlig tvål och rengöringsmedel löser nämligen upp hudens naturliga fettlager

- Använd en bra fuktighetskräm minst 1 gång varje dag och använd dig av rätt smörjteknik. Massera in i huden med mjuka tag och fortsätt att massera tills krämen helt gått in i huden

- Du kan också sänka temperaturen inne och vädra ofta eftersom varm, torr inomhusluft kan torka ut hudenLäs Yayas inlägg här.


Writer
Redaktionen