"Jeg var på et mørkt sted og følte jeg kun hadde meg selv"

"Jeg var på et mørkt sted og følte jeg kun hadde meg selv"

Denne ukens blogg er Victoria Løken! På bloggen hennes får vi lese om mote, skjønnhet, personlige tanker og hverdagen generelt. Nysgjerrig på hva Victorias fototips er? Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 2

Hei Victoria, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det kjempe bra. Åh det føles ubeskrivelig bra! Syntes dette er så morsomt, og håper dere vil like bloggen min og mitt verk. Det kommer mye spennende, så er bare å følge med.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Dere kommer til å lese om min hverdag, om skjønnhet, mote og mine personlige tanker. Jeg har min egen stil på bloggen, og dette er kun mitt eget. Jeg blir så glad av å høre tilbakemeldinger fra andre mennesker som liker min blogg. Selv brenner jeg for mote og skjønnhet, men dere vil også lese om mine personlige erfaringer fra tiden jeg var på et mørkt sted og følte jeg kun hadde meg selv.

Hva er ditt beste fototips?
Vær kreativ! Skaff deg en «fotograf» (mamma, pappa, stefar, kjæreste, venninner osv), som kan dine vinkler. Stefaren min pleier som regel å ta bilder av meg, og sammen så er vi kreative og kommer på nye type bilder vi kan ta, hvor vi kan ta bilder osv.. Jeg tenker det er viktig å ha øynene åpent, finne ideer og samarbeide med «fotografen» din.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden blogger jeg, er hjemme og har litt kvalitetstid for meg selv eller med familien, ellers er jeg med kjæresten og venninner. Den beste kombinasjonen må være å sitte godt planta til sofaen, blogge, spise godteri, og deretter være med kjæreste, familie eller venner!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Matilda Djerf, hun er så fantastisk skjønn! Hun inspirer så innmari mye, vi trenger flere som hun. Samtidig som hun inspirer med fashion, har hun en inspirerende tankegang.

Hva er ditt skjulte talent?
Godt spørsmål, haha! Jeg vil si det må være at jeg er flink med hår og sminke. Jeg kan gjøre veldig mye rart med håret og siden jeg har vært en liten jente har jeg alltid vært kreativ når det gjelder hår, sminke og mote.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da bor i Norge, enten i Drammen eller i Oslo med min kjæreste. Jeg har kommet langt i livet og arbeidet hardt for å nå mine mål. Om 10 år, er jeg lykkelig. Jeg lever livet, og tenker ikke på hva galt som kan skje. Om 10 år har jeg god helse, spiser sunt og har en frisk familie.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For meg sier bilder mer enn 1000 ord. Jeg syntes bilder er det viktigste i en blogg. Uten bilder hadde det vært utrolig kjedelig, etter min mening. Overskrifter er også viktig, samt relasjon til disse overskriftene. Jeg er bare kreativ og følger min egen vei, det er det beste for meg og min blogg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Å reise til et varmt sted. Drømmen min er å reise, og å ha råd til å gjøre det ofte. Jeg kjenner høst og vinter ikke er helt meg, og hadde kjent det hadde vært utrolig deilig å kommet seg vekk fra Norge.

Noe annet må være at jeg faktisk når mine mål. Jeg har så lyst til å gjøre noe jeg elsker!

Det siste må være å være modell for et merke. Jeg elsker å fotografere og bli fotografert, det er så morsomt!

Besøk bloggen til Victoria: www.nouw.com/victoriaemiliee