"Jeg skriver ærlig og åpent"

"Jeg skriver ærlig og åpent"

Denne ukens blogg er Sara Jenssen. Hun definerer bloggen sin som en personlig mote - og skjønnhetsblogg, hvor hun også skriver ærlig om temaer som selvutvikling og angst. Det finnes ingen grenser for hva som inspirerer henne. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Sara denne uken! Profile - 2

Hei Sara, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig fint nå! Solen skinner, jeg har bursdag den 23.mai. og så er jeg jo ukens blogg samtidig! Det er helt utrolig spennende, og jeg er så takknemlig for muligheten. Det føles litt som en bekreftelse på at jeg gjør noe riktig med bloggen.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min kan beskrives som en personlig mote og skjønnhets-blogg. Jeg skriver ærlig og åpent om mote og skjønnhet, i tillegg til selvutvikling, livet, angst, tanker og følelser.

Hva er ditt beste fototips?
Det er jo mange ting som er viktige når det kommer til et godt bilde, men jeg tror det aller, aller viktigste er å ha det gøy med det og leke seg frem til et uttrykk som passer deg selv. Om du har det gøy med det, så skinner det gjennom!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det varierer veldig! Enten ønsker jeg meg en rolig kveld alene eller med kjærsten, eller så vil jeg ut og ha det gøy, være sosial og oppleve mest mulig på en gang! Det er enten eller - No in between! Haha.


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg tar egentlig inspirasjon fra alt mulig jeg ser. Det kan være et tre, en solstråle gjennom vinduet, et bilde på instagram, et dikt, et blogginnlegg eller en samtale jeg hadde med noen - det er liksom ingen grenser for hva man kan bli inspirert av om man bare åpner opp for det!

Jeg følger så klart med på Insp-jentene mine, og i det siste har jeg fulgt mer med på Anniken Jørgensen, Kristine Ullebø og Kalyn Nicholson.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg vet ikke helt hvor skjult det er, men jeg har drevet med sang siden jeg var liten, og det er noe jeg virkelig elsker å gjøre.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Her på bloggen! Den gir meg så mye og jeg elsker å drive med dette - så det vil jeg fortsette med så lenge jeg bare kan!
I tillegg er jeg nok et kult sted innenfor mote og skjønnhets-bransjen, og har nok flere prosjekter i luften.
Med andre ord vil jeg jobbe hardt med noe jeg virkelig brenner for, samtidig som jeg har folk jeg bryr meg om rundt meg. Da er jeg fornøyd!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg holder en god kombinasjon av planlagte og spontane innlegg. Jeg har en egen planleggingsbok og bruker den, kalenderen og notatene på telefonen flittig til å skrive ned ideer og ting som popper opp i farten, i tillegg til å planlegge innlegg mer nøye.
Jeg elsker å planlegge, men jeg tror ogs�� det er viktig å la seg selv være litt spontan av og til, når det kommer til kreative ting som dette. Da holder man flammen i live!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- Den ene sekken til Louis Vuitton (Montsouris, aaah den er så fin!)
- Slutt på alle fordommer og hat i verden (for da tror jeg vi blir kvitt mye lidelse og krig i samme slengen)
- At pelsindustrien dør ut


Besøk bloggen til Sara: www.nouw.com/saraaj