"Jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre"

Denne ukens blogg er Seline Saxebøl. På bloggen hennes får vi hovedsakelig lese om hverdagen som student, skjønnhet og mattips. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 1

Hei Seline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra, har fått en skikkelig energiboost etter at jeg begynte å blogge igjen og blir glad for hver eneste ting som skjer der. Veldig gøy å få være ukens blogg!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Hos meg får dere lese om hverdagen min som student, skjønnhet, mattips og andre emner som interesserer meg. Jeg har nettopp introdusert «uken som gikk» som fast spalte og kommer etterhvert til å introdusere flere slike.

Hva er ditt beste fototips?
Det kommer an på hva man ønsker og hvor bildene skal brukes, men et lurt tips er å alltid sørge for at linsen er ren før man begynner å knipse (jeg tørker alltid av kameraet på mobilen før jeg tar bilder og bruker beskyttelse på kameraet når det ikke er i bruk). Ellers tenker jeg at man ikke skal være redd for å ta i bruk mobilbilder, da det blir lettere å dele spontane øyeblikk!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Før dro jeg alltid på fest eller på byen med venner, men nå er jeg litt lei av det, så foretrekker for øyeblikket rolige kvelder hjemme eller hos venner.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg har lagret alle favorittene mine i en egen mappe på telefonen, der finner man blant annet Ida Wulff, Eirin Kristiansen og Angelica Blick. På instagram digger jeg @victoriatorngren!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er helt håpløs på å lage drinker, MEN sangriaen min blir god hver eneste gang!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Det spørsmålet er vanskelig å svare på for jeg er på et helt annet sted i livet nå som 21-åring enn det jeg trodde for 10 år siden. Jeg håper jeg har en famille som fungerer godt, et hus som er akkurat som jeg ønsker meg, en jobb jeg trives i og en god vennegjeng.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Noe av det som gjorde at jeg sluttet å blogge for noen år siden var at jeg satte mye press på meg selv i forhold til bloggingen, jeg ville at alt skulle være perfekt. Denne gangen ønsker jeg å la det være en hobby jeg liker å drive med uten å legge for mye press på det. Jeg prøver å ikke sammenligne meg så mye med andre, men fokusere på mitt innhold og mine lesere.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Her hadde jeg tenkt å skrive kamera, men det kjøpte jeg meg forrige uke så det behovet er dekket. Jeg ønsker meg flere solskinnsdager så jeg får litt tid til å nyte sola, og så ønsker jeg at flere av vennene mine (som ikke bor i Lillehammer) kommer hit på besøk.


Besøk bloggen til Seline: www.nouw.com/selineds