"Jeg ønsker å satse stort"

"Jeg ønsker å satse stort"

Denne ukens blogg er Ida Martine Larsen Flatekvål. På bloggen hennes får dere lese om både mote, reise, trening og skjønnhet. Er du nysgjerrig på hva hennes skjulte talent er? Klikk deg inn for å finne det ut! Profile - 1

Hei Ida Martine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei! Jeg har det veldig bra, takk som spør! Det føles helt fantastisk. Er veldig gøy å se at alt det harde arbeidet bak gir «resultater». Jeg blir også mer motivert til å komme med nye inspirerende innlegg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

På bloggen kommer dere til å få lese alt fra mote, reise, trening, og skjønnhet/velvære. Kommer også til å dele litt oppskrifter og tips.

Hva er ditt beste fototips?

Lys! Det er så viktig, og det er også tusen ganger lettere å redigere når man har det rette lyset. Av personlig erfaring liker jeg best å ta bilder i skyggen, mens det er sol ute. Da blir det et veldig mykt og naturlig lys. Ellers handler det mye om kreativitet, synes jeg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Ser serie, haha! Jeg er veldig glad i å slappe av hjemme en lørdagskveld, med noe godt i skålen og en god serie. Ellers sier jeg ikke nei til jentekveld eller en tur på byen i ny og ne.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg får som regel mesteparten av inspirasjonen min fra Eirín Kristiansen, Janni Delér og Angelica Blick. Har følgt alle sammen en veldig god stund, og det er alltid de bloggene jeg må innom.

Hva er ditt skjulte talent?

Mitt skjulte talent må være at jeg er sinnsykt god til å huske bursdagene til folk, haha! Husker på barneskolen, så husket jeg bursdagene til hele klassen. Nesten litt creepy, heh!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Oi, det er et vanskelig spørsmål. Da er jeg 33, og håper at jeg har livet på stell. Forhåpentligvis har jeg en stabil jobb, kjøpt leilighet/hus, fått reist mye og er muligens klar for å stifte familie.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Det er nok å ha kvalitet foran kvantitet. Jeg er veldig opptatt av å ha bilder av god kvalitet, og jeg legger heller ikke ut noe om jeg ikke er 100% fornøyd. Eller ønsker jeg å bli mer kreativ, så jeg kan inspirere dere. Jeg ønsker å satse stort, og da er det viktig å komme med noe unikt og kjøre sin egen stil.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

Ferie! Jeg har ikke reist siden mars, og kjenner det er på tide med en ny tur snart. Strandferie hadde vært supert akkurat nå. Ellers ønsker jeg meg ett nytt objektiv til kameraet mitt, samt å flytte hjemmefra. Kjenner jeg trenger en forandring, og jeg er veldig klar for å flytte hjemmefra.

Besøk bloggen til Ida Martine: www.nouw.com/idamartine

Writer
Redaktionen