"Jeg ønsker å gjøre det beste ut av hver eneste dag"

Denne ukens blogg er Nilofer Amini! På bloggen hennes får vi lese om skjønnhet, mote, reise, personlige tanker og opplevelser. Hun ønsker å vise hva hun brenner for! Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Nilofer. Profile - 5

Hei Nilofer, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det helt fantastisk, takk som spør! Åh, den følelsen er bemerkelsesverdig, altså sitter her med et stort smil om munnen. Det at mine ord, kreativitet og arbeid har blitt lagt merke til på denne måten gleder hele sjelen.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg får du lese om alt fra skjønnhet, mote, reise og personlige tanker/opplevelser. Gjennom min blogg ønsker jeg å vise frem hva jeg brenner for, men også fremme andre individer. Det er det som gir meg inspirasjon og glede gjennom bloggingen.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å finne en setting/område der du kan ta kreativiteten utenfor komfortsonen, og ikke minst belysning er en viktig del, men mørket er ingen begrensning, mye kult kan komme fra mørket.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg elsker å kunne tilbringe min lørdag enten med familie eller venner. Det kan være alt fra en spillkveld til å lage mat sammen, og nyte en film. Slike gleder ser jeg alltid frem til etter en hektisk uke med bare jobb!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg har fulgt en gruppe jenter på Nouw en god stund nå, og finner så mye inspirasjon fra disse nettopp fordi de alltid har noe å by på av personlighet, humor og kreativitet. Dette gjør at jeg klikker meg fort inn om jeg ser at de har publisert et innlegg. Disse er @lailan , @annarasmia , @shamsalsammer , @henriettehonsrud og @mariereierth . Mange flere jeg følger på Nouw, altså så mange flotte og flinke bloggere der ute.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt lille skjulte 'talent' må være at jeg er meget god i biljard. Aldri før hadde jeg øvd, eller prøvd meg på dette, men må si når jeg først spilte mot noen venner var det ren magi. Følte meg litt høy på pæra, og nå vil jeg alltid spille biljard når jeg møter opp med noen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis ute på reisefot slik at jeg får oppleve verden. Det er min drøm å konstant være ute på nye eventyr. Jeg kan med hånden på hjertet ikke si jeg har noen 10 års plan, og det er fordi jeg lever ved en veldig liten regel: 'Jeg eier ikke min tid, men jeg eier mine handlinger og avgjørelser'. Jeg ønsker å gjøre det beste ut av hver eneste dag jeg er velsignet nok til å åpne mine øyne atter en dag.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg er kanskje ikke den som blogger daglig, men min framgangsoppskrift går utpå å komme med innlegg jeg personlig selv hadde likt å lese. Jeg ønsker å bruke tid på mine ord, samt bilder som publiseres. Om det så er bare om min morgen, eller et outfit innlegg vil jeg at det skal ha min signatur over det hele. Jeg liker ikke å poste bare for å poste, men faktisk å ha tatt meg tid til å gi av meg selv.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
En reise rundt verden, en hund og for å være litt materialistisk av meg så har jeg hatt mine øyne på Nike AIR force white en god stund nå.

Besøk bloggen til Nilofer: www.nouw.com/namini