"Jeg liker ikke å gjøre noe halvveis"

"Jeg liker ikke å gjøre noe halvveis"

Denne ukens blogg er Mathilde Evensen. Hun definerer bloggen sin som en alt-mulig-blogg, og skriver om alt fra oppskrifter til interiør. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Mathilde! Profile -

Hei Mathilde, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra om dagen, har masse energi og ting jeg gleder meg over. Det er dødskult å bli plukket ut som ukens blogg! Jeg følger med hver uke på de som blir lagt ut og finner mye inspirasjon i å lese om andre bloggere. Bra måte å oppdage nytt!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Min blogg er og har alltid vært en alt-mulig-blogg! Jeg har en greie for foto og elsker å ta med kameraet mitt rundt på eventyr. På min blogg finner dere alt mulig rart om trening, mat, mote, interiør og livet mitt generelt.

Hva er ditt beste fototips?
Mine aller beste fototips er 1. alltid ta bilder i dagslys, det er det fineste lyset. Og 2. bakgrunnen er ofte like viktig som det du prøver å ta bilde av!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Noen ganger syns jeg det bare er skikkelig deilig å lage en god middag og drikke vin med kjæresten, mens andre ganger er det gøy å ha en event å glede seg til!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er skikkelig Janni Deler og Angelica Blick addicted!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har alltid vært god til å tegne. Hvis jeg har en blyant i hånden og et blankt ark er det den beste måten for meg å koble av på.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Hmmm, forhåpentligvis ferdig med en utdannelse, med en jobb jeg trives i og kanskje har startet egen familie?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har nok ikke en egen oppskrift på det, men å holde meg selv inspirert er jo en fordel. Jeg er en perfeksjonist, og liker ikke å gjøre noe halvveis. Så for min del er det nok å holde kvaliteten på hvert innlegg god, og legge litt sjel i hvert innlegg!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

1. Reise hjem til Singapore

2. Nytt stuebord til leiligheten

3. Ny macbook!Besøk bloggen til Mathilde her: www.nouw.com/mathildene