"Jeg liker å være ekte og åpen"

"Jeg liker å være ekte og åpen"

Denne ukens blogg er Jeanette Amundsen. På bloggen hennes får vi lese mye om sminke og skjønnhet, reiser og om hverdagen generelt. Jeanette ønsker å være åpen om at livet består av både oppturer og nedturer, og skriver også om det å leve med angst og depresjon. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 6

Hei Jeanette, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei Line og takk som spør, jeg har det veldig fint! Det er jo sommerferie og om 2 uker reiser jeg til Vietnam med kjæresten min og det gleder jeg meg masse til! Det føles helt toppen å få lov til å bli "ukens blogg" på Nouw, så tusen takk for at du spurte meg! Det var en fin oppmuntring før helgen startet!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere lese masse om sminke og beauty, reiseopplevelser og generelt om hverdagen min samt at jeg skriver tekster som handler om det å leve med angst og depresjon, jeg liker å være ekte og åpen på bloggen, men samtidig vise en mer kreativ side ved meg selv som reflekterer positive ting. Livet mitt er nyansert og består både av oppturer og nedturer og det synes jeg det er viktig å tørre å være åpen om!

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å SMILE, ett godt smil på bilder er det lite som slår, sett bort i fra ett smil så er jo både lys og komposisjon veldig viktig, men viktigst av alt er å være seg selv og bli kjent med egne vinkler og fotostil.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Filmkveld med kjæresten og katten er det lite som kan måles med, men jeg sier ikke nei takk til en girls night-out i ny og ne. Jeg ELSKER nemlig å danse!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er veldig mange bloggere jeg henter inspirasjon fra, det er jo så mange flinke og inspirerende gutter og jenter der ute og på Nouw har jeg ett par soleklare favoritter! Jeg henter inspirasjon både fra de som skriver gode tekster, men som også tar gode bilder og deler flotte opplevelser.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, det er vel ikke helt skjult når samboer vet om det? men jeg er av en eller annen grunn veldig flink til å lage tegneseriestemmer, haha. Så kanskje dubbing ville vært ett aktuelt karrièrevalg?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 41 (grøss og gru) men jeg er forhåpentligvis fremdeles sammen med Ivan, har blitt mamma, katten min Tarzan lever fremdeles og jeg har bygget opp en fin karrière som jeg trives i. Samtidig håper jeg at jeg har en god helse og at jeg har lært å leve bedre med angsten.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Min fremgangsmåte på bloggen er å blogge når det føles naturlig, være ekte, engasjere meg rundt andres blogger og være målrettet. Det viktigste for meg er å gjøre bloggen til en positiv ting i livet mitt og ikke en plikt!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
En drink i hånda, varmt klima og en god latter med kjæresten. Føler meg heldig som straks får oppleve alle de tingene


Besøk bloggen til Jeanette: www.nouw.com/barejea