"Jeg har generelt veldig mye bra i livet"

Denne ukens blogg er Rebecca Engeli. På bloggen hennes kan du lese om hverdagen som student i Sandefjord, og ikke minst om hennes lidenskap for mote. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med denne herlige jenta! Profile - 3

Hei Rebecca, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Det går ganske bra altså, fryser litt om dagen i denne kulda... Men sånn generelt sett har jeg det bra! Det hjelper jo litt å være ukens blogg også, haha. Det føles helt supert. Ble kjempeglad da jeg fikk muligheten til dette.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Egentlig alt og ingen ting. Jeg er jo student, og lever et ganske så normalt liv med en hverdag som mange har. Men selv tror jeg folk kan kjenne seg veldig igjen i min blogg, og det liker i hvert fall jeg når jeg leser andre blogger. Ellers går det jo litt i reise, mote, trening og litt sånne ting. Jeg skal jo også være forlover det kommende året, så planen er å blogge litt om det etter hvert også. Det tror jeg blir spennende.

Hva er ditt beste fototips?
Det er veldig standard å si lys, men det må vel være det. Jeg setter pris på at man også tar bilder inne på kvelden for å vise den delen av hverdagen også... Men det er vel ikke noe å legge skjul på at bildene blir absolutt finest med et bra lys, og da gjerne dagslys. Selv elsker jeg å ta bilder i sollys, og faktisk få frem litt skygger og spill i bildene. Også er jeg veldig glad i farger. Så å ha et bilde med litt farger i, enten i klær eller bygninger, vil alltid slå an tror jeg. Ellers er det greit å ha et ok+ kamera da.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er veldig glad i en god fest med gode venner, ellers setter jeg stor pris på kosekvelder med enten kjæreste eller venninner med digg mat og masse godteri!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser egentlig mest blogger hvor jeg kjenner bloggeren, og da inspirerer jo disse meg veldig til å gjøre det bedre selv. Deriblant finner du http://stina.blogg.no og @layers høyt oppe. Ellers digger jeg http://annais.blogg.no, http://ericakvam.no og http://www.idawulff.no fordi jeg rett og slett kan se meg litt i dem, haha.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er veldig flink til å vise frem talentene mine, hehe, så de er ikke så skjulte lenger. Men jeg er ganske flink til å male om jeg får si det selv, også er jeg helt rå på dansegulvet... Liker jeg å tro i hvert fall. Jeg har tross alt danset så å si hele livet, så noe har jeg nok lært.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
I et hus jeg eier med kjæresten, forhåpentligvis gift og med en søt katt. Så håper jeg at jeg jobber som lærer i en klasse jeg liker godt, eller at jeg i hvert fall jobber med noe jeg gleder meg til hver dag.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg blogger om det som faller meg inn og når jeg har lyst. Det skal være gøy, og ikke for mye stress, synes jeg da. Det er viktig for meg å huske.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Hmm... Jeg har generelt veldig mye bra i livet mitt og kunne ikke ønsket meg så mye mer. Men jeg lengter veldig etter sommer, så det er jo noe jeg ønsker meg. Ellers ønsker jeg meg katt, og det sykt mye! Haha. Til slutt må jeg si...penger? Det trenger man alltid liksom, og det kommer godt med når jeg nå skal spare mye frem mot neste reise!Besøk Rebecca sin blogg: https://nouw.com/engeli