"Jeg har det ganske fantastisk for tiden"

"Jeg har det ganske fantastisk for tiden"

Denne ukens blogg er Marit Avedal. På bloggen hennes finner du innlegg om alt fra mote til interiør, i tillegg til innlegg fra hverdagen. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 1

Hei Marit, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det ganske fantastisk for tiden, og det er mye jeg gleder meg til fremover! Det kom virkelig som en overraskelse å bli plukket til ukens blogg. Det er ikke lenge siden jeg startet å blogge, så det er utrolig hyggelig å få en bekreftelse på at jeg gjør noe riktig. Tusen takk for det!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kan man finne alt fra mote, sminke, velvære, tips, interiør osv. Jeg føler ikke jeg kan sette meg i en spesiell kategori, jeg skriver egentlig om det som faller meg inn. Jeg liker å ta bilder og skrive om hverdagen min og det som kommer med den.

Hva er ditt beste fototips?
Jeg liker selv lyse bilder, så jeg synes at det er fint å ta bilder som har en nøytral bakgrunn og dagslys. Når du har en nøytral bakgrunn faller fokuset lettere på det du tar bilde av.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg tar meg gjerne en tur på byen med jentene en gang i blant. Men aller helst lager jeg noe god mat, ser en film og drikker litt rødvin med noen venner eller kjæresten min.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg finner egentlig inspirasjon over alt og ikke spesielt fra noen, men mine to favoritt bloggere er garantert Alice Stenlöf og Moa Mattsson!

Hva er ditt skjulte talent?
Haha, jeg tror ikke jeg har ett skjult talent!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Håper jeg er ferdig bachelor og master, og kanskje til og med begynt på pilot utdanning. Og så håper jeg selvsagt at jeg er lykkelig, og stolt over meg selv.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har ikke blogget mer enn i 3 måneder, så jeg har ikke noe fremgangsmåte enda når jeg skrive ett innlegg. Jeg tar det litt som det kommer. Jeg blir inspirert hver dag på forskjellige måter, så jeg håper at jeg utvikler meg på en positiv måte, og klarer å skrive bedre etterhvert som jeg får mer erfaring.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

1.Platespiller

2.En reise til varmere strøk

3.Masse sushiBesøk bloggen til Marit: www.nouw.com/maritavedal