"Jeg har bestandig hatt et øye for detaljer"

"Jeg har bestandig hatt et øye for detaljer"

Denne ukens blogg er Nora Widahl. Hun har en baby på fire måneder, noe som preger bloggen hennes i stor grad. Vi har tatt en prat med henne og fått hennes beste fototips, fremgangsoppskriften for bloggen og hennes skjulte talent. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 5

Hei Nora, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Takk som spør. Akkurat nå har jeg det helt supert. Med en så varm og bra sommer som det har vært er det fint lite man kan klage på. Det å få bli ukens blogg tar jeg som et stort kompliment!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får man lese om livet og hverdagen min, hvor fokuset på familien min er stor. I april ble jeg mamma til lille Lykke som nå er 4 måneder gammel, så bloggen min har vært preget av graviditet og babyprat det siste året.

Hva er ditt beste fototips?
Dagslys er et must. Utover det er jeg glad i å ta stemningsbilder. Jeg er gjerne hun på festen, dåpen, bryllupet eller venninna på et cafè som går glipp av halve moroa siden jeg legger all min tid på å fange det på et bilde istedenfor.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er en skikkelig sofagris. Så på lørdagskvelden finner du meg godt plantet i sofakroken, med noe godt å spise, en film eller serie på teven og en sovende baby i armkroken.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter nok ikke så mye inspirasjon fra andre bloggere, inspirasjonen finner jeg for det meste på instagram og weheartit. Men blogger jeg liker å lese er Funkygine, Victoriatornegren, Alexandrabring, Sophie Elise. Her på Nouw er jeg innom @karenmarie,@annarasmia, @krifs, @renatepettersen og @siljekristiansen.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg føler meg alltid like talentløs når jeg får dette spørsmålet. Men om jeg må nevne noe så kan jeg plystre med tunga og slå hjul med en hånd.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg to barn, jeg og samboeren min har forhåpentligvis giftet oss, vi har kjøpt eget hus/leilighet og jeg håper at jeg har en jobb jeg elsker å gå til hver eneste dag.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har bestandig hatt et øye for detaljer og elsker å ta bilder. Så for meg har det alltid vært høyt opp på prioriteringslisten å ha fine bilder på bloggen. Utover det er det selvfølgelig viktig at tekstene er interessante, men her kan jeg ærlig innrømme at jeg er en smule for privat og utelukker mye av livet mitt på dypere plan til at jeg skal klare å måle meg opp til de aller største bloggene. Så jeg er fortsatt i en prosess der jeg jobber mot å dele mer til mine lesere, men jeg prøver likevel å finne en balanse hvor jeg ikke vil ekspandere Lykke altfor mye.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
En dag på spa.
Lappen til bil.
En god natts søvn.


Besøk Nora sin blogg: www.nouw.com/norawidahl