"Jeg har alltid drømt om å reise til fjerne steder og oppleve verden"

"Jeg har alltid drømt om å reise til fjerne steder og oppleve verden"

Denne ukens blogg er Signe Berg. Med en lidenskap for fotografi og et bredt interessefelt er det god variasjon i innholdet på bloggen hennes og i denne artikkelen deler hun sine beste tips til å opprettholde motivasjonen. Klikk deg inn for å lese mer! Profile - 4

Hei Signe, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, takk som spør, jeg har det faktisk veldig bra om dagen! Etter jeg flyttet til Oslo har livet bydd på mange nye muligheter – og jeg gleder meg til å ta fatt på dem. For meg er det å bli ukens blogg en stor ære. Blogging er noe jeg har veldig mye glede av og ønskes å lykkes med, så å bli ukens blogg er jo et stort steg i riktig retning.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Mine hovedinteresser er foto, mote og helse/ernæring, så det gjenspeiler seg jo på bloggen. Ellers skriver jeg om saker som fanger min interesse der og da, hverdag, interiør og tips og triks.

Hva er ditt beste fototips?
Mine beste fototips er egentlig å lære av andre, bruke lyset til sin fordel, ha med kameraet hvor enn du går og knekke lightroom-koden. Å ha skikkelig utstyr (kamerahus + objektiv) har gjort mye for fotogleden min, men er absolutt ikke nødvendig. Ellers vil jeg anbefale youtube-kanalen jessicakphoto hvor jeg har hentet mye inspirasjon.

Jeg kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg om fototips i løpet av uka, så følg med!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er absolutt ingen partyløve, så en perfekt lørdagskveld i mine øyne tilbringes med de jeg er glad i. Lage noe digg og bare skravle er alltid en sikker vinner!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Camilla Pihl, Gine Margrethe og Candidthat er mine topp 3 favoritter. Ellers henter jeg ofte inspirasjon fra magasiner, bøker, oppskrifter, instagram, butikker og folk rundt meg.

Hva er ditt skjulte talent?
Dette er litt sykt, men jeg har fått kontroll over en muskel i øyet – ser helt hjerneskadet ut.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Nå til høsten har jeg søkt på nano, material og energi, så om 10 år jobber jeg som sivilingeniør og er forhåpentligvis godt etablert. Ellers har jeg alltid drømt om å reise til fjerne steder, bestige mektige fjell og oppleve verden. Men det aller viktigste målet mitt er å bli frisk og ha en kropp uten begrensninger.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Å blogge når jeg faktisk har lyst. Bloggen skal ikke være ett stressmoment, men være min kreative plattform. Her kan jeg uttrykke mine tanker og interesser, og dele med likesinnede. Så å blogge for seg selv er vell mitt beste tips. Dette vil også føre til en helt annen kvalitet over innleggene. Kvalitet fremfor kvantitet tenker da jeg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Vel, akkurat nå sikler jeg på Acne Studios Technical Sneakers og deres Musubi Maxi veske. Det eneste som stopper meg er prisen... Ellers pryder objektivet Sigma art 24-70mm/24-105mm høyt oppe på ønskelisten.


Besøk bloggen til Signe her: www.nouw.com/signeberg