"Jeg håper at jeg befinner meg på en plass som gjør meg lykkelig."

"Jeg håper at jeg befinner meg på en plass som gjør meg lykkelig."

Denne ukens blogg er Carina Balestrand. Hun er frisør og lidenskapelig opptatt av interiør, skjønnhet, mote og reising. Klikk deg inn for å lese intervjuet vi har gjort med henne! Profile -

Hei Carina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra for tiden, takk som spør! Det føles fantastisk - ingenting er bedre en å vite at det man driver med blir godt tatt i mot! Så det og få bli ukens blogg er stas!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min vil dere få lese om forskjellige tips&triks, skjønnhet, mote og det som jeg føler kan være til inspirasjon for andre å lese. Jeg elsker å la meg bli inspirert av andre, og håper jeg kan gi det samme tilbake.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste foto tips er dagslys! Man trenger så og si null redigering om man har riktig lys. Om man er uheldig å ikke få med seg dagslyset, ville jeg investert i en ring light eller lignende. Alfa omega! Ellers er et godt kamera alltid en lur idè - det trenger absolutt ikke være det dyreste, man kommer utrolig langt med kameraet på Iphonen. Om jeg har glemt kamera bruker jeg alltid mobil kamera, ellers sverger jeg til min Olympus PEN - lite og nett, og enkelt å forstå seg på.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden finner dere meg oftes i sofaen med en god film, godt selskap å godis. Jeg elsker å tilbringe lørdagene mine hjemme - og i ny og ne sier jeg absolutt ikke nei takk til en kveld på byen med jentene!


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter mye inspirasjon fra Marianna Hewitt. Vi har også noen fantastiske norske bloggere! Mine favoritter må være Lene Orvik, Kristina Andersen og Caroline Berg Eriksen - kjempe flotte jenter som oser inspirasjon!

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm.. Denne var vrien. Jeg tror mitt skjulte talent er å stole fullt og helt på min egen magefølelse - det å tørre og ta sjangser, og vite at om det ikke gikk slik man hadde tenkt - så kan man heller ta lærdom av det.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år håper jeg først og fremst at jeg befinner meg på en plass som gjør meg lykkelig! Også håper jeg at jeg fortsatt blogger og at bloggen kanskje har kommet seg til nye høyder. Det viktigste for meg er uansett å like det jeg driver med.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Og jobbe målrettet frem mot noe. Sette seg mål - og ikke minst føle at man selv liker det man publiserer. For meg er det viktig å ta gode bilder, å levere innlegg som jeg selv ville lest. Mitt mål er absolutt ikke å kunne leve av å blogge, men det å føle at blogging er noe jeg ikke ville vært foruten.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Jeg elsker å reise - så øverst på listen må det være å besøke en by jeg ikke har besøkt enda. Både New York og Paris er destinasjoner jeg håper på å få opplevd og laget nye minner fra. Ellers står en Chanel Boy og fremgang med bloggen høyt på ønskelisten.