"Jeg er veldig opptatt av å inspirere andre"

"Jeg er veldig opptatt av å inspirere andre"

Denne ukens blogg er Felicia Noelle! På bloggen hennes får vi lese om skjønnhet, mote og flere hjertesaker. Hun skriver for seg selv, men håper flere jenter kan hente både tips og triks - og bli inspirert! Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Felicia. Profile -

Hei Felicia, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann og hoppsann. Her går det veldig fint, si. Det er ufattelig morsomt å være «ukens blogg». Jeg gleder meg veldig til å gi dere et innblikk over mine ideer og tanker denne kommende uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Skjønnhet, mote og masse hjertesaker. Vi snakker tips og triks som er verdt å ha med seg, «generasjon presentasjon», hvor grusomt det er å bli ghostet og hvordan det er å være en minoritetskvinne i dagens samfunn. Jeg er veldig opptatt av å inspirere andre, uansett om vi prater om et antrekk eller om vi dykker dypere inn i tyngre tematikker.

Hva er ditt beste fototips?
Ditch den klumpete speilrefleks kameraet! Gå heller for telefonen din, og fang øyeblikk som ser autentiske ut. Om man ikke er helt fornøyd med lys og den slags, kan man benytte seg av flotte presets på Lightroom.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det kommer an på dagsformen. Noen ganger synes jeg det er deilig å lage god middag og kose med serier som jeg ikke har rukket å få med meg ila en hektisk hverdag. Andre ganger er det helt nydelig å ta et glass vin med venner og kose seg. Til tider slår det heller ikke feil å dra ut på en datenight med kjæresten og spise god mat ute.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Tre influencere/bloggere som jeg ikke får nok av om dagen er: svenske Madeline Bitici, amerikanske Jackie Aina og min gode venn Camila Torres. Ellers får jeg uendelig inspirasjon av influencere på Instagram eller av kule damer som tør å utfordre dagens samfunn gjennom mote, skjønnhet og meninger.

Hva er ditt skjulte talent?
Snakker vi partytriks eller? Neida. Mitt mest skjulte talent er vel at jeg egentlig kan synge. Jeg er en mester i synge en låt på flere ulike toner, og slår gjerne til en duett når det passer seg. Ironisk nok har jeg litt sceneskrekk og tør ikke engang å synge foran kjæresten min. Yikes.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da er jeg 37, jobber for meg selv og nyter livet for alt det er verdt. Forhåpentligvis er jeg klekket et par bøker, et par barn og er fortsatt like nysgjerrig, sulten, kreativ og lidenskapelig som jeg er i en alder av 26 og en halv.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Tålmodighet, struktur og inspirasjon. Jeg tenker også som oftest at jeg skriver for meg selv, men også for jenter som leter etter en liten «pick me up» etter en litt heftig dag.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Festivalsommer, tur til et mye varmere strøk og forhåpentligvis at Kaytranada slår til med en konsert i Oslo i 2019 <3