"Jeg er som en åpen bok"

"Jeg er som en åpen bok"

Denne ukens blogg er Veronica Windom. Hun er en reiseglad jente, noe som preger bloggen hennes i stor grad! Veronica skriver også mye om mote og om hverdagen. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne. Profile - 3

Hei Veronica, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Tusen takk. Det føles helt fantastisk! Jeg er utrolig takknemlig. Det er ikke alltid man får en slik sjanse, så dette setter jeg stor pris på! Kunne ikke vært en bedre timing nå som jeg ligger hjemme med ny fjernet visdomstann og masse tid til blogging <3

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min handler mest om reising da jeg reiser omtrent hver eneste måned! Du finner også fashion, lifestyle, samt tips til ting som har med reiser og gjøre- som f.eks. hvordan man kan spare opp til reiser på best mulig måte!

Hva er ditt beste fototips?
Lys, lys, lys! Det har alt å si. Når det er på plass så er det nest viktigste location! Er det et enkelt antrekk kan det være fint med litt spill i bakgrunnen, men hvis det er et antrekk med mye striper og mønster så er det finest med en nøytral bakgrunn!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Helt ærlig, etter å ha vært så heldig og reist så mye som det jeg gjør har jeg innsett at det ikke er mange ekte venner igjen, så jeg tilbringer tiden for meg selv med ett glass vin, en god serie på Netflix og snakker med venner i utlandet <3 Men jeg skulle nok ønske jeg også hadde en vennegjeng jeg kunne være med i helgene når jeg først er i Norge!


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får egentlig inspirasjon fra litt over alt, spesielt “inspo accounts” på Instagram, men liker veldig godt svenske Janni Deler og vår kjære Eirin Kristiansen! Hun får meg alltid inspirert og i godt humør!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er som en åpen bok, så det er vell ikke så veldig mye som er skjult med meg... Men må jeg si en ting så er det vell at jeg er som en GPS! Når jeg er ute å vandrer i gatene i utlandet finner jeg omtrent alltid frem til hotellet uten hjelp av noen ting. Ikke en dårlig ting det når man er solo traveler!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da håper jeg inderlig at jeg har funnet meg min bedre halvdel (where are you??), flyttet til et varmt sted med hvite strender og palmetrær! Kanskje til og med jeg har en liten en i hus? Er det ikke en baby så i hvert fall en liten hund!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det er faktisk ikke noe fasit svar til dette spørsmålet! Men først og fremst å være meg selv! “ Be yourself, everyone else is taken.” Jeg blogger når jeg er motivert og føler for det, ikke bare fordi jeg “må". Da blir innlegg som oftest veldig meningsløse og kjedelige, og det vil vi ikke ha noe av!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- At min mor skal få ett mirakel og bli frisk da hun er veldig syk.
- En tur til Jamaica for å virkelig oppleve kulturen og bo med de lokale, og se hvor min far ble oppvokst!
- En drone OG (4) FRED PÅ DENNE JORD!

Besøk bloggen til Veronica her: www.nouw.com/veronicawindom